קונכיות בצק עלים תרד וגבינה

קונכיות בצק עלים תרד וגבינה כל כך יפות וטעימות

שתף
הדפסה
קונכיות בצק עלים תרד וגבינה
מה צריך

1 חבילת בצק עלים שימרית
100 גרם גבינה מלוחה
1 כוס תרד קצוץ מבושל
1 ביצה

למריחה
1 ביצה טרופה

סוויט טיפ

כ-8-10 יחידות

מה צריך

1 חבילת בצק עלים שימרית
100 גרם גבינה מלוחה
1 כוס תרד קצוץ מבושל
1 ביצה

למריחה
1 ביצה טרופה

סוויט טיפ

כ-8-10 יחידות

קונכיות בצק עלים תרד וגבינה

קונכיות בצק עלים תרד וגבינה פריכות ונהדרות יהיו תוספת מיוחדת לשולחן ארוחת חג השבועות.
עשרים דקות עבודה ויש לכם יופי של בורקס טעימים ונהדרים.

הכנתי לכם סרטון שתוכלו לראות בדיוק איך הכנתי

קל מאד להכין את קונכיות הבצק.
השתמשתי בבצק עלים של שימרית
שתמיד נמצא במקרר ורק מוציאים ללא הפשרה

קונכיות בצק עלים תרד וגבינה

 

בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן   –
האינסטגרם של סוויטדולי

 

חילקתי את הבצק לשמונה ריבועים
כל ריבוע סימנתי ריבוע פנימי
אותו מילאתי עם תערובת תרד וגבינה,
המילוי נשאר באמצע
ויש לנו קונכיה נהדרת עם תרד וגבינה

קונכיות בצק עלים תרד וגבינה

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן78 – מתכונים לווטצ'אפ

עוד מתכונים לשבועות תמצאו כאן
מתכונים לשבועות

רוצים להכין פנקייק? וופל בלגי? מלאווח? פופקייקס?
מכשיר אחד עם 4 פלטות שיעשה לכם הכל!
והמחיר כמובן כולל משלוח

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

אפשר בהחלט להכין את הקונכיות לפני החג,
לאפות חלקית
וביום האירוח להכניס לתנור לאפייה או לחימום סופי
הבצק יהיה פריך ונהדר.

אל תשכחו לבוא לראות איך הכנתי בדיוק הסרטון למעלה.

תגישו את הבורקס עם צזיקי ואנשים יאהבו אתכם!

מתכון להכנת צזיקי עם מלפפונים

קונכיות בצק עלים תרד וגבינה

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי? בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

 

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

עשרים דקות זה מה שצריך בשביל להכין
את הטעימים האלה!

קונכיות בצק עלים תרד וגבינה

קונכיות בצק עלים תרד וגבינה

 


מה צריך לקונכיות בצק עלים תרד וגבינה ?

1 חבילת בצק עלים שימרית
100 גרם גבינה מלוחה
1 כוס תרד קצוץ מבושל
1 ביצה

למריחה
1 ביצה טרופה

איך מכינים קונכיות בצק עלים תרד וגבינה?

ראשית, מערבבים בקערה את המלית: תרד, גבינה וביצה למלית אחידה.
אני השתמשתי בתרד קפוא הפעם, אפשר בהחלט להשתמש בתרד טרי, לקצוץ דק-דק ולחלוט אותו.

כדי שהבצק יהיה חלק, מרדדים על נייר האפייה איתו הוא מגיע.
חוצים את הבצק באמצע וחותכים לרוחב עוד שלושה פסים
יש לנו 8 ריבועי בצק.
בכל ריבוע אנחנו מסמנים ריבוע פנימי.
רצוי מאד לא לחתוך את הבצק אלא רק לסמן את הריבועים, כדי לשמור על צורתם.
ממלאים את הריבוע הפנימי עם מלית התרד
אחרי שהריבועים מלאים במלית,
מורחים מסביב למלית על הבצק ביצה טרופה
מעבירים את הבורקס עם נייר האפייה לתבנית אפייה
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את התבנית
כדי שהאופים כ-20-25 עד שהבצק משחים,
מוציאים ומגישים חם. טעים טעים!

בתיאבון!

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים