לביבות ספגטי עם גבינה הן לביבות קראנצ'יות ונהדרות שיעשו לכם חגיגה על שולחן החג.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
את לביבות הספגטי הכנתי כי נבחרתי להשתתף בפרויקט שבועות של שופרסל! יאיי!!
רעיון שוס! חמישה מתכונים שונים עם חומר גלם אחד ואני בחרתי פסטה, כי אני משתגעת על פסטה ופסטה מתחברת נהדר לשבועות, אבל לא סתם פסטה אלא מתכון שיהיה מיוחד במינו.
כל המתכונים פורסמו במגזין שופרסל והנה הסרטון שלי
יום הצילומים היה נהדר ונתחיל דווקא עם האיפור שעשה לי את היום.
גם במשך כל יום הצילומים היתה לי מאפרת צמודה שדאגה לי לטאץ'אפ – הרגשתי ממש סלב.
עוד מתכונים לשבועות תמצאו כאן
מתכונים לשבועות
את הלביבות מאד קל להכין – מתחילים עם בישול הפסטה
שמים בקערה, פסטה, גבינה, ביצים ומערבבים
אחרי שהכל מעורבב
עם מזלג מגלגלים על כף את הספגטי
ומעבירים לטיגון
לא צריך הרבה שמן, שכבה דקה תספיק
עד שהם משחימים ונהפכים לקריספיים.
בהחלט אפשר לאפות אותם גם בתנור.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מארז לאפייה הכולל מעמד לפיצות,סכין גלגלת,משטח סיליקון ותרסיס שמן
והמחיר כולל משלוח
הן קראנצ'יות נהדרות
מגישים עם יוגורט או שמנת חמוצה ליד
ויש לכם מנה מיוחדת במינה!
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
ערוץ היוטיוב שלי עם מלא סרטי אוכל מחכה לכם.
נכנסים ליוטיוב, ללינק שלמטה,
לוחצים על הפעמון האדום כדי להירשם
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ כל יום זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו66 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
לביבות ספגטי עם גבינה
לביבות ספגטי עם גבינה
סוויט דוליIngredients
- 250 גרם ספגטי מבושל
- 2 ביצים
- 200 גרם גבינת גאודה
- חצי כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור גרוס
- רבע כוס שמן - לטיגון
Instructions
- מבשלים את הפסטה, כשהפסטה מוכנה, מסננים ומקררים
- מוסיפים את הביצים, הגבינה , המלח והפלפל השחור ומערבבים הכל ביחד
- מחממים מחבת על האש, יוצקים מעל שמן על המחבת
- כשהשמן חם, מגלגלים עם כף ומזלג לביבות ספגטי ומניחיםעל המחבת
- מטגנים מספר דקות והופכים לצד השני
- מוציאים מהמחבת ומניחים על נייר סופג
- ניתן לאפות בתנור. לתנור שחומם מראש ל – 200 מעלותמכניסים את הלביבות ואופים כרבע שעה עד שמשחימות.