סביצ'ה מוסר ים טעים ומיוחד הכנתי בחג האחרון ונחלה הצלחה מדהימה.
מה זה סביצ'ה בעצם?
סביצ'ה זהו מאכל המורכב מדגים שהם נאים, משרים את הדג הנע במיץ לימון, או חומץ.
סביצ'ה הוא המאכל הלאומי של פרו אבל נפוץ גם בשאר המטבחים של דרום אמריקה.
בואו תראו באינסטגרם איך הכנתי. בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
אתם תופתעו כמה קל להכין את הסביצ'ה ובטוח שאחרי הפעם הראשונה אתם תחזרו למנה שוב ושוב.
מנה קלה ונהדרת שמתאימה מאד לימות הקיץ.
הנה טיפים וכללים חשובים להכנת הסביצ'ה
טריות הדג.
חשוב מאד שהדג יהיה טרי. אין להשתמש בדג קפוא להכנת הסביצ'ה.
אני קניתי דג מפולט בחנות הדגים. אם אתם טובים בפילוט דגים, לכו על זה. אבל חשוב מאד לקנות ולהכין את הדג באותו היום, לא שבוע אחרי.
תשמשו בדגי ים כמו מוסר, לברק, פלמידה, אינטיאס, כולם טובים.
הכנו את המנה, כיסינו בניילון נצמד ולמקרר לשעתיים עד שבאו האורחים.
ממליצה לכם בחום לנסות, אתם תהנו.
מזכירה שלנשים בהריון אסור דגים נאים.
בעבר הכנו קרפצ'יו דג דניס מהיר הכנה שגם היה טעים במיוחד.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו17 כאן- מתכונים לווטצא'פ
למרות שהדג נא
הלימון והמלח יכבשו אותו ויהפכו אותו למעדן.
לפעמים מכינים את הסביצ'ה גם עם רוטב בלסמי
אנחנו בחרנו הפעם ללכת על שמן זית, לימון מלח ופלפל שחור גרוס.
עוד מתכונים לדגים תמצאו כאן
הבלנדר שייקר שיקרר לכם את הקיץ
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
כשאתם חותכים את העגניה לקוביות קטנות
תרוקנו אותה מהגרעינים
אותו דבר לגבי הפלפל הירוק החריף
תפזרו את העגבניה והפלפל על גבי הדג
סביצ'ה מוסר ים טעים ומיוחד
סביצ'ה מוסר ים טעים ומיוחד
סוויט דוליIngredients
- 500 גרם פילה מוסר ים טרי
- רבע כוס שמן זית
- חצי כוס מיץ לימון סחוט
- 2 כפיות מלח
- 2 כפיות פלפל שחור גרוס
- 1 עגבניה חתוכה לריבועים
- חצי פלפל ירוק חתוך לריבועים
Instructions
- חותכים את הדג לחתיכות דקות עד שקופות
- מפזרים את הדג על צלחת רחבה
- מזליפים שמן זית על הדג
- מוסיפים את מיץ הלימון על כל חלקי הדג
- מפזרים מלח ופלפל שחור
- מהעגבניה חותכים ריבועים קטנים בלי הגרעינים ומפזרים
- חותכים פלפל ירוק ומפזרים על הדג
- מכסים בניילון נצמד ושמים כשעה במקרר שיספוג את הטעמים