עוגיות שוקולד מסולסלות משני מצרכים, אמא'לה ואבא'לה כמה שהעוגיות האלה יפות וטעימות!
הטריק ההיסטרי של העוגיות, שני מצרכים. בצק ושוקולד למריחה. העוגיות פרווה לגמרי ואף טבעוניות!
כדי שתראו בדיוק איך הכנתי את הקסם הזה הכנתי לכם סרטון מדוייק
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
בצק הפיצה של שימרית עבורי הוא כמו בצק שמרים. היתרון הראשון, לא צריך להתפיח, מכינים ולתנור. והוא תמיד במקרר! טרי ומוכן לעבודה. עשרים דקות מכינים את העוגיות ויש לכם עוגיות מוש-ל-מות! אבל ממש!
אחרי שהעוגיות מוכנות אל תאפו את הבצק זמן ממושך.
אחרי עשר דקות תעמדו בהיכון ואחרי 10-12 דקות תוציאו ותראו אם העוגיות השחימו, מקסימום תנו להן עוד חמש דקות, כדי שהבצק לא יהיה קשה מדי לאחר מכן.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו כאן 63 – מתכונים לווטצא'פ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מחפשים עוד מתכונים לפורים\? בבקשה
מתכונים לפורים
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
הצורה שלהם יפהפייה!
וגם קל להכין אותה.
אני ראיתי קונדיטור שבדי מכין את אותם העוגיות
עם בצק שמרים והוא מילא עם חמאה, קינמון וסוכר חום
בגלל שאצלנו מעדיפים שוקולד
הלכתי על השוקולד.

עוד המון מתכונים לעוגיות תמצאו כאן
מתכונים לעוגיות
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוד רעיונות ומתכונים למשלוח מנות לפורים כאן
רעינות ומתכונים למשלוח מנות לפורים
תיכנסו לסרטון ותראו כמה קל להכין את העוגיות היפות האלה
הסברתי שלב אחרי שלב איך מכינים אותן
חמש דקות בלבד ואתם גם תדעו איך להכין.
עוגיות שוקולד מסולסלות משני מצרכים
המתכון בשיתוף שימרית
עוגיות שוקולד מסולסלות משני מצרכים
סוויט דוליIngredients
- 1 בצק פיצה שימרית
- 1 כוס שוקולד למריחה
לסירופ סוכר
- חצי כוס מים
- חצי כוס סוכר
- חצי כפית מיץ לימון סחוט
- 1 שקית סוכר וניל
Instructions
- מוציאים את הבצק מהחבילה ומשטחים על משטח העבודה
- שמים נייר אפייה על הבצק ומרדדים את הבצק הכי דק שאפשר
- מורחים את הבצק עם שוקולד למריחה
- מקפלים את הבצק לשלוש
- עם הנייר מרימים שליש מהבצק ומניחים על ממרח השוקולד
- אותו דבר עושים עם הצד השני, מניחים את הבצק על ממרח השוקולד.
- יש לנו מלבן של בצק.
- עליו מניחים נייר אפייה ומרדדים את הבצק בעדינות שיהיה דק.
- עם סכין או גלגלת חותכים פסים דקים של בצק בקבוצות של שלוש
- שני פסים ראשונים לא חותכים עד הסוף, פס שלישי חותכים עד הסוף
- ככה חותכים את כל הבצק
- כל שלישיית בצק ממנה נכין עוגיה אחת
- מניחים שליישית בצק על משטח העבודה וקולעים צמה משלושת הרצועות
- בסוף מהדקים ומגלגלים את העוגיה
- נוצרת לנו עוגיה מושלמת!
- ככה מכינים את כל הבצק
- מעבירים לתבנית עם נייר אפייה
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את התבנית
- אופים כעשר-15 דקות תלוי בחום התנור, עד שהעוגיות טיפה משחימות
- שהבצק לא יהיה קשה לאחר האפייה
- בזמן שהעוגיות בתנור מכינים את סירופ הסוכר
- שמים בסיר, סוכר, מים לימון ווניל ומביאים לרתיחה
- מנמיכים את האש לעוד עשר דקות ומכבים.
- מקררים את הסירופ
- כשהעוגיות יוצאות חמות מהתנור מורחים עליהן את סירופ הסוכר
- ונותנים לעוגיות לנוח כעשר דקות שיספגו את הטעמים
- מושלמות! פשוט מושלמות!
