אורז אדום אחד אחד הכי טעים שאכלתם, מזכיר לי את בית אמא. יואו איזה תענוג של אורז היא היתה מכינה, טעים כזה שהייתי משתגעת כל פעם מחדש.
בואו תראו באינסטושלשב אחרי שלב, איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
יש לי חברה שאמא שלה נג'יה, עירקית, הכינה יחד עם הטבית אורז שהיה גם אדמדם ואה-ואה כמה טעים. היה שוס להשתגע.
נהוג לחשוב שהעירקים הכי אלופים בהכנת אורז, אז אני שמה פה סייג, אמא שלי היתה מכינה אתהאורז ההורס בטעמו.
וסיפור קטן ואמיתי שקשור באורז,
הנכד שלי לא נוגע במאכלים שיש בהם צבע אדום. הס מלהזכיר את המאכל שיש פה למעלה, באמת. אפילו לא פסטה ברוטב עגבניות. אין הסבר לעניין אבל ככה הילד וזה בסדר, הוא מקבל את האורז הלבן. אפשר להתווכח עם ילדים?!
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן72 – מתכונים לווטצ'אפ
שלב ראשון בהכנת התבשיל שלנו
אני מטגנת אותו קלות עם פפריקה אדומה
שהאורז יצבע בצבע אדום
אחרי הטיגון, מוסיפים את הרסק עגבניות, עגבניות, מים מלח ומביאים לרתיחה,
מנמיכים את האש ואחרי עשר דקות מערבבים את הכל ביחד שוב,
אחרי עשרים דקות שוב בודקים שהאורז לא נדבק לתחתית
ומערבבים, תראו איך האורז נראה נהדר בזמן הבישול
הקופזאות הטובות בעולם
תראו איזה שלמות של סיר!
תנו אהבה לסיר שלכם והוא יחזיר לכם אהבה.
תשתמשו בסיר שהאורז לא ידבק אליו
זה אחד הטריקים הנהדרים להכנת האורז
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
עוד מתכונים בסיר אחד כאן
מתכונים בסיר אחד
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
אני אומרת לכם, הכי טעים שאכלתם
אורז אדום אחד אחד
אורז אדום אחד אחד
סוויט דוליIngredients
- 2 כוסות אורז לבן
- 5 כפות שמן
- 1 כף פפריקה אדומה מתוקה
- 400 גרם עגבניות מרוסקות מקופסה
- 1 כף רסק עגבניות מרוכז
- 4 כוסות מים
- כפית מלח
Instructions
- יוצקים שמן לסיר, מוסיפים את הפפריקה והאורז ומטגנים הכל ביחד
- מטגנים את האורז והפפריקה כמה דקות
- מוסיפים מים, רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות ומלח ומערבבים הכל ביחד
- מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש
- מבשלים ואחרי רבע שעה בודקים ומערבבים שוב
- מכסים עם מכסה ומבשלים כעשרים דקות
- אחרי עשרים דקות פותחים את הסיר ומערבבים את כל האורז ביחד למניעת הידבקויות
- סוגרים ונותנים לאורז להתבשל עוד טיפה
- כשהמים נגמרים עם מזלג בעדינות מפוררים את האורז
- אפשר לכסות עם מגבת מטבח ומכסה לחצי שעה נוספת
- האורז הכי טעים שאכלתם!