באק צ'וי ופטריות ברוטב אסייתי זהן תבשיל נהדר שמכינים בעשרים דקות.
בפעם הראשונה נתקלתי בבאק צ'וי במסעדה תאילנית או סינית שאכלנו ומאד התלהבתי מהירק הזה.
הוא נראה קצת כמו עלי מנגולד ומוכרים אותו בקופסאות סגורות מפלסטיק בכל המרכולים.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
באק מ'טע אט באק צ'וי או פאק צ'וי, זה הכל אותו דבר. ירק שנראה קצת כמו מנגולד וטעמו רענן והוא מוסיף המון טעם להמון מנות.

קרדיט תמונה –גארדןלוקס
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן72 – מתכונים לווטצ'אפ
הבאק צ'וי לא זקוק לבישול ארוך.
קוצצים אותו לפרוסות
ואוכלים גם את העלים וגם את השורשים,
אני השארתי גם את השורשים בזמן הבישול
מקפיצים אותו על המחבת מספר דקות והוא מוכן.
אין צורך להקפיץ הרבה זמן הוא מוכן בדקות.
אני בחרתי להכין עם פטריות ויצא נהדר
מבצע הקוצץ החשמלי המאסטר סלייסר
נמשך!

אפשר להכין תוספת של אורז לבן ליד
ואתם ממש מסודרים
יש לו טעם נהדר ומרענן.
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
מבחר מתכונים לאוכל סיני ואסייתי תמצאו כאן
אוכל סיני ואסייתי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
באק צ'וי ופטריות ברוטב אסייתי
באק צ'וי ופטריות ברוטב אסייתי
סוויט דוליIngredients
- 1 סלסלה פטריות שמפניון
- 4 ראשים בוק צ'וי
- 5 כפות שמן שומשום
- 1 בצל
- חצי כוס רוטב סויה
- חצי כוס טריאקי
Instructions
- יוצקים שמן לסיר קוצצים את הבצל לקוביות ומוסיפים
- מאדים את הבצל מספר דקות
- חותכים את הפטריות לפרוסות ומוסיפים לסיר
- מאדים את הבצל עם הפטריות מספר דקות
- מוסיפים את עלי הבוק צ'וי ומערבבים הכל ביחד
- מוסיפים את הסויה והטריאקי ומקפיצים הכל ביחד כחמש דקות
- זהו! המנה שלכם מוכנה. מגישים עם אורז ליד ואתם מסודרים.