גרנולה בייתית נפלאה עם טחינה שמכינים בעשרים דקות, גרנולה טבעונית לחלוטין שמערבבים הכל בקערה אחת ולתנור. גרנולה נהדרת!
הכנתי לכם סרטון שתראו איך הכנתי
גרנולה זה בום של אנרגיה בארוחת הבוקר, גם לארוחת ערב היא מתאימה והיא מושלמת.
הכנתי אותה רק עם חומרים טבעיים והטחינה מוסיפה לה טעמים נהדרים.
יש כללים חשובים כשמכינים גרנולה.
דבר ראשון, תשתמשו בחומרים טריים כדי שהטעמים יהיו במיטבם.
הכי חשוב, אל תשאירו את הגרנולה לבד בתנור, היא נעלבת ובום נשרפת. תנו לה יחס והיא תחזיר לכם אהבה. משחימה? להוציא את התבנית מיד, שלא יהיה טעם של שרוף.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
אני הוספתי לרשימת המצרכים גם צימוקים כי אני מאד אוהבת.
כשמוסיפים צימוקים לתערובת, יש להוסיף אותם עשר דקות אחרי האפייה כי אם לא הם ישרפו.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן76 – מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
מבחר מתכונים לאוכל טבעוני תמצאו כאן
מתכונים טבעוניים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
גרנולה בייתית נפלאה עם טחינה
גרנולה בייתית נפלאה עם טחינה
סוויט דוליIngredients
- 2 כוסות שיבולת שועל עבה
- 2 כוסות כוסמת ירוקה
- חצי כוס גרעיני חמנייה
- חצי כוס גרעיני דלעת
- חצי כוס אגוזי פקאן
- 1 כוס צימוקים
- 1 כוס טחינה
- רבע כוס מייפל
- רבע כוס סילן
Instructions
- שמים את כל המצרכים היבשים בקערה חוץ מהצימוקים ומערבבים
- מוסיפים את הטחינה,הסילן והמייפל ומערבבים
- שמים נייר אפייה על תבנית אפייה ומפזרים את הגרנולה על התבנית
- לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות מכניסים את הגרנולה
- ממליצה לערבב אחרי עשר דקות ולהחזיר לתנור
- אחרי עשר דקות מוסיפים את הצימוקים
- אופים עוד כעשר דקות עד רבע שעה וכשהגרנולה משחימה להוציא
- תשגיחו - שלא תישרף לכם!
- מוציאים מהתנור, נותנים לגרנולה להתקרר ומעבירים לקופסה סגורה. בתיאבון!
הכנתי כבר פעם שנייה. הוספתי סומסום ובמקום כוסמת הכפלתי את השיבולת שועל. יצא טעים ואני מאמצת בחום. תודה!
איזה כיף לשמוע! תודה רבה שחזרת לספר. שיהיה סופשבוע מבורך