עוגת כדורי שוקולד מ-3 מצרכים בלבד היא עוגה שכולם אוהבים.
כן-כן בדיוק כמו שאתם שומעים, שלושה מצרכים בלבד. ביסקוויטים, שוקולד ושמנת מתוקה – זה הכל! עוגה ללא אפייה, עוגה מושלמת שמכינים מהתערובת של כדורי השוקולד.
מכינים בעשרים דקות ומחסלים בעשרים שניות. אין פיקשושים בעוגה הזו, לא צריך להקציף, לא צריך להפריד שום דבר, עוגה קלה להכנה.
איך אני אוהבת להכין את העוגות האלה, עוגות שוס, כל בני הבית מתלקקים על העוגה. הילדים מחסלים, המבוגרים מיישרים בלי סוף, עוגה נהדרת!
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו לראות בדיוק איך הכנתי שלב אחרי שלב–
האינסטגרם של סוויטדולי
מרסקים ביסקוויטים,
ממיסים במיקרו שוקולד עם שמנת,
מערבבים הכל ביחד וזהו – יש לכם עוגה.
מכינים את העוגה ושמים במקרר,
אחרי ששמתי במקרר שכבת השוקולד למעלה היתה דקה בעיני
אז הוספתי עוד שכבת גאנש שוקולד
ואכן, יצאה עוגה מושלמת!
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו35 כאן- מתכונים לווטצא'פ
עוד מתכונים לעוגות שוקולד כאן
מתכונים לעוגות שוקולד
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מבצע חדש בסוויט דולי!
כף מדידה מתכווננת ומדויקת
שמחליפה את כל הכוסות והכפיות במטבח
והמחיר כמובן כולל משלוח!
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
אפשר בקלות להפוך את העוגה לפרווה,
תכינו עם שוקולד מריר ותחליפו את השמנת
לשמנת צמחית ויש לכם עוגת כדורי שוקולד פרווה – נהדרת!
מה שכן, יש לשמור את העוגה במקרר
ולפני ההגשה להוציא
אפשר גם כמה דקות לפני אין בעיה
יהיה יותר קל לחתוך לריבועים.
אוח אתם תהנו כל כך!
עוגת כדורי שוקולד מ-3 מצרכים
עוגת כדורי שוקולד מ-3 מצרכים
סוויט דוליIngredients
- 250 גרם ביסקוויטים מרוסקים
- 100 גרם שוקולד מריר
- 100 גרם שוקולד חלב
- 250 מל שמנת מתוקה
לציפוי
- 125 מל' שמנת מתוקה (חצי קופסה)
- 100 גרם שוקולד מריר/שוקולד חלב
Instructions
- מרסקים את הביסקוויטים במעבד מזון או עם פטיש שניצלים
- שמים במיקרו את השמנת המתוקה עם השוקולד המריר והחלב וממיסים בפולסים
- מערבבים מדי פעם עד קבלת בלילה שחורה ואחידה
- מוסיפים לקערת הביסקוויטים ומערבבים הכל ביחד
- שמים נייר אפייה בתבנית, כדי שיהיה יותר קל לשלוף את העוגה אחרי הקירור
- מעבירים את הבלילה לתבנית ומהדקים
- את השמנת והשוקולד של הגאנש ממיסים במיקרו מערבבים לבלילה אחידה
- יוצקים על העוגה ומעבירים את העוגה למקרר לפחות לשעה שהגאנש יתקרר
- אוח! כמה שאתם תהנו מהעוגה, כל ביס תענוג!