עוגת דובדבנים בחושה פרווה, היא עוגה שהכנתי עם דובדבנים בסירופ מצנצנת שקניתי.
חייבת להודות שאני רואה את המחירים של הדובדבנים אני קצת מתחלחלת ולכן כשראיתי על המדף בסופר את צנצנת הדובדבנים לקחתי בלי היסוס.
היה כתוב על הצנצנת "דובדבנים חמוצים בסירופ" וכשטעמתי את הדובדבנים לא מצאתי שום חמיצות בהם, הם היו נהדרים והם גם התנהגו למופת בעת האפייה.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
מכינים את העוגה ממש בעשר דקות, עוגה רכה ועסיסית
ואחרי שהכנתי יצקתי ישר לתבנית
רק אז הוספתי את הדובדבנים
פיזרתי את הדובדבנים מסביב לעוגה
ועם שיפוד הכנסתי את הדובדבנים לתוך העוגה
עוד סיבוב של דובדבנים
וחלק השארתי שיהיו למעלה
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו11 כאן- מתכונים לווטצא'פ
אחרי שהעוגה יצאה מהתנור,
פיזרתי עליה אבקת סוכר
והייתי חייבת לבדוק כמה היא רכה
לא אכזבה המתוקה,
עוגה רכה ועסיסית
נהדרת ונפלאה.
עוד מתכונים לעוגות בחושות כאן
מתכונים לעוגות בחושות
גם הדובדבנים היו נהדרים
יש לכם עוגה נהדרת לקפה או לתה.
כל פעם מחדש אני רואה כמה אני אוהבת עוגה בחושה
אין על העוגות הבחושות בעולם!
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
התבנית הנהדרת שתמיד כיף לעבוד איתה
שהכנתי איתה גם עוגת גבינה תראו איזה יופי
עוגת גבינה אפויה עננים
עוד מתכונים לעוגות וקינוחים פרווה תמצאו כאן
מתכונים לעוגות וקינוחים פרווה
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
תראו את הגובה של העוגה הנהדרת הזו
עם נוקותד הדובדבנים שיצאה פשוט מושלמת!
התבנית היפהפייה היא של חנה פלד בפייסבוק
שאני כל כך אוהבת
ותראו כמה העוגה יצאה גבוהה.
אתם תהנו מכל ביס!
עוגת דובדבנים בחושה פרווה
עוגת דובדבנים בחושה פרווה
סוויט דוליIngredients
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 200 גרם נטורינה
- 250 מל' שמנת צמחית
- 2 כוסות קמח תופח
- 20 דובדבנים
- אבקת סוכר לפיזור מעל
Instructions
- שמים בקערת מיקסר נטורינה עם סוכר וסוכר וניל
- ועם מקציף בלון מקציפים הכל ביחד
- מוסיפים את הביצה אחת אחרי השניה
- מוסיפים לבלילה את השמנת הצמחית ומערבבים הכל ביחד
- מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד
- משמנים תבנית אפייה ויוצקים את הבלילה לתוך התבנית
- מפזרים את הדובדבנים בתוך הבלילה
- ועם שיפוד או סכין מכניסים חלק מהדובדבנים לתוך הבלילה
- חלק מהדובדבנים משאירים למעלה
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגה
- אופים כשלושים עד שלושים וחמש דקות עד שהעוגה תופחת
- מוציאים מפזרים אבקת סוכר ונהנים מכל ביס!
