פאי אפרסקים פרווה בעשר דקות שמכיל שלושה מצרכים בלבד ומכינים בעשר דקות בלבד!
פאי חלום והכנתי לכם סרטון שתראו בדיוק איך הכנתי
רציתי להכין עוגה במהירות ואין כמו הבצק הפריך של שימרית להתחיל כל עוגה נהדרת.
מוציאים מהמקרר, משטחים על תבנית פאי וחצי מעבודת ההכנה של העוגה הסתיימה.
מצאתי במזווה שלי קופסת אפרסקים משומרים והם התאימו לי בול לעוגה.
מרוקנים את הסירופ מהקופסה ומשתמשים באפרסקים, כי גם ככה המחירים של הפירות השנה משוגעים.
כן, אתם יכולים להשתמש גם באפרסקים טריים ברור.
משאריות הבצק הכנתי את הקישוטים מסביב לפירות כדי שהעוגה תהייה מושלמת בטעמה ואכן בתום האפייה היא יצאה פצצה!
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו4 כאן- מתכונים לווטצא'פ
עוד מתכונים לעוגות בחושות כאן
מתכונים לעוגות בחושות
פיזרתי על העוגה אבקת סוכר כמובן
וזה אכן הוסיף לטעם,
אתם יכולים בהחלט לנסות גם.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
התבנית הנהדרת שתמיד כיף לעבוד איתה
שהכנתי איתה גם עוגת גבינה תראו איזה יופי
עוגת גבינה אפויה עננים
עוד מתכונים לעוגות וקינוחים פרווה תמצאו כאן
מתכונים לעוגות וקינוחים פרווה
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
אמרתי לכם, עשר דקות עבודה,
שלושה מצרכים ויש לכם עוגה מ ו ש ל מ ת לקיץ.
עוגה שתהייה נהדרת ליד הקפה או התה
ואם תזמינו אורחים מבטיחה לכם שיגידו ואו כשיראו את העוגה
וירצו מיד פרוסת עוגה
ואתם כל כך תתענגו,
כי אף אחד לא ידע שהכנתם את העוגה בעשר דקות!
פאי אפרסקים פרווה בעשר דקות
את התמונות המדהימות צילמה בכשרון רב – גילי
פאי אפרסקים פרווה בעשר דקות
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילת בצק פריך שימרית
- 2 כפות ריבה - כל טעם שתרצו
- 10 יחידות חצאי אפרסקים
Instructions
- פותחים את הבצק הפריך ומעבירים אותו לתבנית פאי
- מהדקים את הבצק לתבנית
- אם הבצק הנותר בקצוות, חותכים
- מורחים את הריבה על הבצק הפריך
- פותחים קופסת שימורים, מסננים את הסירופ
- את פרוסות האפרסקים מסדרים על גבי העוגה
- עם שאריות הבצק מעטרים את העוגה
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגה
- אופים את העוגה כשלושים דקות
- מוציאים, אפשר לבזוק אבקת סוכר, ונותנים לה להתקרר
- אתם תהנו מכל ביס!
