מתכון לארטיק וניל שוקולד ללא גלוטן, הארטיק הכי אהוב שמשלב גם וניל וגם שוקולד ומכינים מארבעה מצרכים בלבד ואין בו טיפת גלוטן.
ארטיק וניל שוקולד הוא הארטיק האהוב ביותר על כולם אני, יש בו שילוב גם של וניל וגם של שוקולד והוא טעים אש, מה גם שהוא נראה נהדר עם התבנית המסולסלת שלו.
ארבעה מצרכים ויש לכם ארטיק וניל שוקולד נפלא!
הכנתי לכם סרטון שלב אחרי שלב איך הכנתי את הגלידה בבקשה
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
אם דילגתם על השלוש דקות של הסרטון אז בבקשה ,
מזליפים פס של גאנש שוקולד ומעליו קרם וניל
מחפשים תבניות סיליקון? בבקשה
תבניות סיליקון לארטיקים למכירה
אחרי שמזיליפים את קרם הוניל, כדי שיהיה יותר מיוחד אני הוספתי נקודות שוקולד על הקרם וניל
זה מוסיף טעם וגם יופי לשלגון שלנו
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן4 – מתכונים לווטצ'אפ
יש לי בשבילכם טריק היסטרי שיעזור לכם עם הכנסת המקלות לתבנית הסיליקון.
לפני שאתם מתחילים עם הזילוף, עם המקל עצמו או עם סכין חד, תפתחו את החור בתבנית הסיליקון
ואז המקל יכנס בקלות אחרי שהתבנית תהייה מלאה בקרם.
מכניסים למקפיא ומחכים וזה הכי קשה כי אנחנו יודעים כמה טעים מחכה לנו בפריזר
אבל אחרי מספר שעות, שולפים את השלגנונים ונהנים מכל ביס.
את תבנית המגנום תוכלו למצוא בחנות
3 מארזי סיליקון עם 8 תבניות כל אחד
בדוגמאות שונות
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
עוד מתכונים לגלידות וארטיקים תמצאו כאן
מתכונים לגלידות ארטיקים וקרטיבים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מתכון לארטיק וניל שוקולד
מתכון לארטיק וניל שוקולד
סוויט דוליIngredients
- 500 מל' שמנת מתוקה
- 3 כפות חלב מרוכז
- 100 גרם שוקולד מריר
- 100 גרם שוקולד חלב
Instructions
- מקציפים שמנת מתוקה אחת עם החלב המרוכז לקרם יציב ושמים במקרר
- שמנת מתוקה נוספת מרתיחים וכשהיא חמה מוסיפים פנימה את השוקולד ומכבים את האש
- מחכים כחמש דקות עד שהשוקולד נעשה רך ומערבבים הכל ביחד לעיסה שחורה
- שמים במקרר לשלוש שעות, מוציאים ומקציפים את הגאנש שוקולד
- כדי שיהיה יותר קל מעבירים את הקרם וניל וקרם השוקולד לשקיות זילוף
- מעבירים לתבניות הסיליקון. ראשית פס שוקולד ואחרי זה קרם וניל ומקשטים בנקודות שוקולד
- אפשר כמובן לשלב צורות וטעמים כמה שאתם רוצים ואיך שאתם רוצים
- מכניסים את מקלות הארטיק לתבנית ולמקפיא למספר שעות עד שהשלגונים שלנו מוכנים
- הם נהדרים!