סלט כרוב לבן ושומשום אסייתי הוא הסלט הכי קל שתכינו והוא גם מאד אהוב על כולם.
השבוע התארחתי אצל הילדה וטעמנו את הסלט הזה. "גלי, אני לא זוכרת שאכלנו את הסלט הזה אצלך בזמן האחרון"
"אמא, זה הסלט הכי אהוב עלי, והוא גם קל להכנה"
אני שומעת קל להכנה, ישר לקחתי את המתכון.
טעים באינסטגרם שלי. בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
"אבל יש לו טעם מיוחד"
"כי קליתי את השומשום עם שמן שומשום"
"אהה! מרגישים"
ממש סלט כרוב עם שומשום כמו במסעדות האסייתיות, גלי סיפרה לי שלא הוסיפה סוכר לתערובת, מה שעושים בדרך כלל כדי לעדן את טעם הסויה. יצא מצויין גם ככה.
לאור בקשתכם, נפתחה קבוצת ווטצאפ מיוחדת
לדילים ומבצעי מכירות בלעדיים
רוצים להצטרף? לוחצים כאן2- סוויט של מוצרים
השאלה שנשאלת תמיד, אם אפשר להכין את הסלט לפני כדי להתכונן, אז כן. את הסלט הזה עם כל חומרי הטעם ניתן להכין לפני, לכסות ולשמור במקרר. הכרוב סופג את הטעמים ולא פוגם בטעם הסלט. אצלנו הסלט עמד יומיים במקרר והיה נפלא בעת ההגשה.
ניתן כמובן גם להכין במקום ולהגיש.
מחפשים עוד מתכונים לסלטים? בבקשה לחצו כאן
מתכונים לסלטים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן33– מתכונים לווטצ'אפ
יש לי עוד סלט נהדר של כרוב
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
ועם עוד לא הכנתם כרוב כבוש בבית – זה הזמן
איך מכינים כרוב כבוש מושלם בבית
הקוצץ שיקצוץ לכם את הכרוב דק דק
תוך שניות ויהיה לכם סלט מושלם!
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
סלט כרוב לבן ושומשום אסייתי
סלט כרוב לבן ושומשום אסייתי
סוויט דוליIngredients
- 1 ראש כרוב קטן
- 5 כפות שמן זית
- רבע כוס סויה
- 2 כפות חומץ
- 2 כפות שמן שומשום
- 3 כפות שומשום
- 2 כפות גרגרי רימון
Instructions
- קוצצים את הכרוב דק דק
- מערבבים את השמן הסויה והחומץ ביחד מוסיפים לכרוב ומערבבים
- יוצקים למחבת שמן שומשום, קולים את השומשום מספר דקות
- תשגיחו שלא ישרף!
- מוסיפים לסלט ומערבבים הכל ביחד
- ניתן לכסות ולשמור במקרר, אין שום בעיה, הכרוב סופג את הטעמים
- אפשר להגיש מיד - גם טעים מאד.
- מפזרים מעל גרגרי רימון ומגישים. בתיאבון!