איך מכינים כרוב כבוש מושלם בבית

איך מכינים כרוב כבוש מושלם בבית כל הטיפים ומתכון

שתף
הדפסה
איך מכינים כרוב כבוש מושלם בבית
מה צריך

1 כרוב גדול חתוך לפרוסות
8-10 שיני שום פרוסות
1 פלפל חריף אדום
4 כוסות מים
4 כפיות מלח גס
2 כפות חומץ
צרור שמיר
אפשר להוסיף פרוסות גמבה או גזר

מה צריך

1 כרוב גדול חתוך לפרוסות
8-10 שיני שום פרוסות
1 פלפל חריף אדום
4 כוסות מים
4 כפיות מלח גס
2 כפות חומץ
צרור שמיר
אפשר להוסיף פרוסות גמבה או גזר

איך מכינים כרוב כבוש מושלם בבית

איך מכינים כרוב כבוש מושלם בבית, מגיע אחרי הפוסט המוצלח
מתכון וטיפים למלפפונים חמוצים שמכינים בבית.
שאלו אותי, איך מכינים כרוב כבוש?
ואם אתם שואלים, אני ישר מכינה, בודקת אם טעים והיידה לעבודה.

איך מכינים כרוב כבוש מושלם בבית

איך מכינים כרוב כבוש מושלם בבית

1. קל-קל-קל. נזדקק לכרוב, שום, פלפל חריף ומלח גס.
למה מלח גס? או! שאלה מצויינת!
המלח הגס יוצר תסיסה במים. קוראים לזה פרוביוטיקה והחיידקים האלה עושים טוב לגוף שלנו.
החורף הזה לקחתי אנטיביוטיקה בכמויות מסחריות לצערי, אבל נשנשתי המון כרוב כבוש שהכנתי עם עוד ירקות,
כי זה עזר למערכת העיכול ולמערכת החיסונית.
אם אתם אמיצים מספיק, לשתות את המיץ אתם בכלל עושים לעצמכם רק טוב.

2. זוכרים את המשפט המושלם?
שים כפית מלח בהריון חודש שלישי לכל כוס מים", יופי. אותו דבר בכרוב הכבוש, שזה אומר על כל כוס מים כפית מלח גס עם גבעה קטנה.

3. חשוב ביותר לעקר את הצנצנת לפני ההכנה.
מחממים את הצנצנת דקה במיקרו. אצלי דקה מספיקה, תיזהרו כשאתם מוציאים את הצנצנת מהמיקרו
שלא ישרפו לכם הידיים.

4. לא מכניסים ידיים לתוך הצנצנת אחרי הפתיחה. תמיד עם מזלג או מלקחיים שולפים את הכרוב.

5. בזמן הכנת החמוצים, תדחסו את הכרוב כמה שיותר, ובין השכבות תפזרו שום, פלפל חריף.

6.תלוי כמה חריף אתם אוהבים את הכרוב הכבוש שלכם, אני עם חצי פלפל שורף לי הפה,
יש כאלה שגם עם שלושה פלפלים אצלנו אומרים לי בהתנשאות "אל תגזימי, לא חריף בכלל, זה פיקנטי".
אני ממליצה על פלפל חתוך לחריפות טעימה.

7.אחרי שהוספתם מים תדחסו מעל הכרוב צרור שמיר, כדי שהכרוב ישחה בתוך המים ולא יבלטו החוצה.

8.אל תשימו את הצנצנות בשמש ישירה, אלא במקום עם אור.

9.אני הוספתי גם פרוסות של גמבה אדומה, תאמינו לי רק הוסיף לטעם.

10. מתי הכרוב מוכן? אתם תראו אחרי כארבעה ימים שהכרוב משנה את צבעו, תנו לו עוד יום-יומיים.
יכולים לפתוח ולבדוק בטעם, תמיד להוציא עם מזלג ולא עם האצבעות. בהצלחה!

חותכים את הכרוב לפרוסות ארוכות
ומכינים שיני שום פרוסות איך מכינים כרוב כבוש מושלם בבית

שמים שכבת כרוב שכבת שום ופלפל חריף בין השכבות איך מכינים כרוב כבוש מושלם בבית

הכרוב הולך להיות כרוב כבוש מושלם!
איך מכינים כרוב כבוש מושלם בבית

למתכון נוסף לירקות מוחמצים לחצו כאן
סלט שומר חרפרף עם גזר ולימון שמוסיף לכל ארוחה

לעוד מתכונים עם ירקות רק לחצו כאן
מתכונים לירקות

בואו הצטרפו לקהילה האוכל הטעימה שלנו
אופים ומבשלים עם סוויט דוּל
י

איך מכינים כרוב כבוש מושלם בבית

מה צריך בשביל איך מכינים כרוב כבוש מושלם בבית?

1 כרוב גדול חתוך לפרוסות
8-10 שיני שום פרוסות
1 פלפל חריף אדום
4 כוסות מים
4 כפיות מלח גס
2 כפות חומץ
צרור שמיר
אפשר להוסיף פרוסות גמבה או גזר

איך מכינים מלפפונים חמוצים כבושים בבית ?

ראשית, מעקרים צנצנת שתהיי נקייה לגמרי.
ממלאים את הצנצנת בכרוב ובין השכבות מוסיפים שיני שום.
שמים בכוס את כל כמות המלח, מוסיפים חצי כוס מים רותחים ומערבבים עד שהמלח ימס.
מוסיפים מים קרים לכוס, מערבבים ביחד ויוצקים לצנצנת עם הכרוב.
מוסיפים את כל כמות המים.
דוחסים מעל את השמיר, מוסיפים את החומץ וסוגרים את הצנצנת היטב.
שמים במקום מואר למשך חמישה-שישה ימים.
תהנו אהובות ואהובים!

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים