קציצות סלמון צרובות על מחבת, מכינים בעשרים דקות.
אצלנו משתגעים על סלמון והפעם החלטתי ללכת על קציצות, לגוון. כדי להגיע לקציצות מושלמות יש לפלט את הסלמון מהעור, כדי שיהיה יותר קל לטחון את בשר הסלמון או לקצוץ עם סכין.
אני השתמשתי בדג קפוא שהופשר. לא צריך ללכת לקורס לפילוט דגים. תחתכו את הדג באמצע וככה בקלות תרימו את הדג מהעור, ירד כמו מעיל מהכתפיים, קל-קל.
עכשיו תחליטו אם אתם רוצים לקצוץ את הסלמון עם סכין או במעבד מזון. אני בחרתי מעבד מזון כי עשיתי הכל במעבד.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
התחלתי עם הכוסברה והשום שטחנתי במעבד חמש שניות. הוצאתי את הכוסברה והשום והכנסתי פנימה את את חתיכות הסלמון וטחנתי. בום! שניות ויש לכם עיסה מעולה.
לא הוספתי ביצים לתערובת רק שמן זית ועוד תבלינים, מערבבים הכל ביחד והיידה מחבת עם קצת שמן ומטגנים.
מטגנים מצד אחד מספר דקות
מטגנים מצד שני עוד כמה דקות
לאור בקשתכם, נפתחה קבוצת ווטצאפ מיוחדת
לדילים ומבצעי מכירות בלעדיים
רוצים להצטרף? לוחצים כאן2- סוויט של מוצרים
והקציצות שלנו מוכנות!
ניתן להגיש עם רוטב חמוץ מתוק
תוספת ליד ויש לכם יופי של ארוחה.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן70 – מתכונים לווטצ'אפ
הקציצות יהיו משובחות בלי טיפת שמן עם הסיר החשמלי ללא שמן
עוד מתכונים למאכלי בשר ועוף תמצאו כאן
מתכונים לבשר ועוף
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
מבחר מתכונים לראש השנה תמצאו כאן
מתכונים לראש השנה
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
קציצות סלמון צרובות על מחבת
קציצות סלמון צרובות על מחבת
סוויט דוליIngredients
- 500 גרם דג סלמון
- 1 כוס כוסברה קצוצה
- 2 שיני שום כתושות
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 3 כפות שמן זית
Instructions
- חותכים את הדג לחצי ומפלטים אותו מהעור, ככה יהיה לכם יותר נוח להכין
- טוחנים את הדג או קוצצים דק דק
- קוצצים את הכוסברה ומוסיפים לתערובת הדג הטחון
- מוסיפים שיני שום כתושות
- מוסיפים מלח, פלפל שחור ושמן זית ומערבבים הכל לעיסה אחידה
- מכינים קציצות מהתערובת ובינתיים
- יוצקים מעט שמן על מחבת פסים וכשהשמן חם, מניחים את הקציצות על המחבת
- מטגנים מצד אחד, הופכים לצד שני וצורבים את הקציצות
- מעבירים לצלחת ומגישים חם. נהדר!