ממתק שוקולד ושומשום ללא גלוטן, ללא גלוטן, פרווה לחלוטין וגם טבעוני. מכינים משלושה מצרכים בלבד, קערה אחת, ללא אפייה ואתם תהנו כל כך!.
כן-כן, מה שאתם שומעים. שוב הייתי אצל אחותי והכנתי את הקינוח המשולם הזה. הפעם, הבן שלה הגיע, טעם והלך לסלון. וחזר, וטעם שוב. וחזר וטעם שוב. בשלב הזה היה ברור לי שיש פה הצלחה.
הכנתי לכם סרטון איך הכנתי את הקינוח הנהדר הזה, שהוא קצת עוגיות וקצת קינוח.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
מערבבים את כל המצרכים ביחד
ומשטחים על נייר אפיה,
לא מתאמצים עם תבנית – מיותר!
מחפשים עוד מתכונים עם שיבולת שועל? בבקשה
עשרה מתכונים עם שיבולת שועל
אחרי ששיטחתם את הבלילה על נייר אפייה
תניחו עוד נייר אפייה על השוקולד ותהדקו
לא צריך מערוך, עם הידיים משטחים את הבלילה
עד שתהייה דקה
ומעבירים למקרר לכמה שעות

מוציאים מהמקרר, חותכים לקוביות
ולא מפסיקים לנשנש כמה שהן טעימות.

בעבר הכנתי עוגיות דומות בבקשה
עוגיות שיבולת שועל משלושה מצרכים
המכשיר שיכין לכם בצקים בקלות
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן79 – מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מחפשים עוד מתכונים לפורים\? בבקשה
מתכונים לפורים
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נכנסים ליוטיוב, ללינק שלמטה,
ונרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
ותודה על התמונות שאתן שולחות לי אחרי שהכנתן את המתכון

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
אפשר להכין אותן דקות-דקות
אפשר להכין קצת יותר עבות
הן נעלמות בכל מקרה.
שומרים אותן במקרר.
ממתק שוקולד ושומשום ללא גלוטן
ממתק שוקולד ושומשום ללא גלוטן
סוויט דוליIngredients
- 200 גרם שוקולד מריר
- 1 כף מים
- 100 גרם שומשום
- 50 גרם שיבולת שועל מהירה ללא גלוטן
Instructions
- ממיסים במיקרו את השוקולד עם המים לבלילה אחידה
- ישנה אפשרות נוספת, להמיס את השוקולד מעל סיר מים רותחים, מערבבים קלות עשד השוקולד ימס בוודאות לנוזל
- מוסיפים את השומשום ושיבולת השועל ומערבבים לבלילה אחידה
- פורסים נייר אפייה ומורחים את הבלילה על נייר האפייה
- מניחים על התערובת עוד נייר ומשטחים את הבלילה
- מכניסים למקרר לפחות לשעתיים
- מוציאים את הניירות, מורידים את הנייר וחותכים לריבועים
- קינוח מושלם! אי אפשר להפסיק לטעום! תהנו

