דג פורל אפוי בתנור מכינים בחצי שעה והוא טעים אש!
אחותי, הבריאותית מבין שתינו, הבחורה קמה כל בוקר וצועדת במרץ קילומטרים שלמים. מדי ערב שואלת אותי "להתקשר אליך מחר ותבואי איתי לצעידה?"
"מחר לא אבל מבטיחה מחרתיים" וככה היא צועדת ואני מעריצה אותה מרחוק.
השבוע התארחתי אצלה בצהריים והיא הפתיעה אותי עם דג פורל אפוי בתנור.
האמת, לא טעמתי הרבה זמן דג פורל והייתי סקרנית.
היו לה פורלים מפולטים, היא הוציאה מהמקרר, קצת שמן זית, מלח, פלפל, שום, עגבניות והופ לתנור. חצי שעה והיתה לנו ארוחת צהריים מהסרטים.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
אמא שלי היתה נוהגת להגיד בספניולית על דגים כאלה "פרסקו-פרסקו" שזה בעברית טרי-טרי אבל ממש! הם היו ממש לבנים לאחר האפייה וראו את הטריות שלהם.
הפורלים לפני שנכנסו לתנור.
תשימו את העור על גבי התבנית
ומעל תפזרו הכל ולתנור.
לאור בקשתכם,
נפתחה קבוצת ווטצאפ מיוחדת לדילים
ומבצעי מכירות בלעדיים
רוצים להצטרף?
לוחצים כאן – סוויט של מוצרים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן6 – מתכונים לווטצ'אפ
חצי שעה, סלט ליד והיתה לנו ארוחת צהריים מושלמת!
הדגים כל כך טעימים וכל כך קלים להכנה
שהייתי חייבת לתעד את המתכון ולהמליץ עליו בחום.


רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
דגי הפורל היו הפתעה טעימה
דג פורל אפוי בתנור
דג פורל אפוי בתנור
סוויט דוליIngredients
- 2 דגי פורל מפולטים ונקיים
- 3 כפות שמן זית
- 1 כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור אפשר גרוס
- 2 שיני שום כתושות
- 5 פרוסות עגבנייה
- רבע לימון פרוס
Instructions
- מורחים שמן זית על התבנית ומניחים את הדגים
- מפזרים מעל מלח ופלפל שחור
- מפזרים את שיני השום
- מניחים על הדג פרוסות עגבניה ולימון
- לתנור שחומם מראש ל - 240 מעלות מכניסים את הדגים ונותנים להם מכת חום במשך רבע שעה
- אחרי רבע שעה תנמיכו את האש ותאפו עוד כרבע שעה
- מוציאים ומגישים מיד לשולחן. נ ה ד ר י ם!