עוגת תפוחים טבעונית על המחבת הכינה יפעת הר זהב.
בשבוע שעבר שלחתי במוצאי שבת לקבוצות הווטצאפ שלי את עוגת תפוחים על מחבת, כי אין כמו מוצאי שבת בשביל מתוקים מהירי הכנה.
רוצים גם לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו6 כאן- מתכונים לווטצא'פ
יפעת שלחה לי הודעה
עוגת תפוחים שטיבענתי ויצא ממש טעים!
עפנו עליה! ?
כל כך שמחתי! הנה מישהי שטיבענה את המתכון שלי לחלוטין והצליח לה אש. כמובן שביקשתי מתכון כדי שתוכלו להנות ממנו גם.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
טעים שם!
האינסטגרם של סוויטדולי
מחפשים עוד מתכונים לטבעונים? בבקשה
מתכונים לטבעוניים
השארתי לכם את אופן ההכנה והמצרכים בדיוק כמו שיפעת שלחה לי, כדי שיהיה לכם ברור.
אופן ההכנה:
בכוס לערבב כף סוכר וכפית קינמון.
לשים מחבת בינונית על אש נמוכה ולשים עליה כף מזולה או כל ממרח טבעוני אחר בטעם חמאה.
לפזר על המחבת את התערובת סוכר וקינמון שערבבנו בכוס ולהמתין כדקה,
לפרוס מעל בזהירות את פרוסות התפוחים.
לאחר כמה דקות להפוך בזהירות את התפוחים ולהמתין עוד כ3 דקות.
בינתיים נכין את הבלילה:
נערבב בקערה:
כוס קמח תופח,
חצי כוס סוכר קנים,
כפית קינמון,
לערבב היטב ולהוסיף;
כוס חלב שקדים,
גביע קטן של רסק תפוחים,
כפית תמצית וניל,
רבע כוס שמן ולערבב היטב,
להוסיף;
כפית שטוחה של אבקת אפיה ומעל כפית חומץ תפוחים.
לערבב קלות וליצוק את הבלילה שהכנו על התפוחים שבמחבת,
מכסים וממתינים כ10 דקות תוך כדי שימת לב לתחתית העוגה כל כמה דקות.
כאשר תחתית העוגה נראת מוכנה, שמים על המחבת צלחת גדולה יותר והופכים בבת אחת אך בזהירות.
מחזירים את העוגה למחבת וממשיכים לבשל עוד כ10 דקות, שוב תוך כדי שימת לב.
כאשר התחתית מוכנה, לכבות את האש ולהמתין כמה דקות שהעוגה תתקרר מעט.
בתאבון! ❤️
המבצע הכי שווה לתבניות איכותיות!
עוד מתכונים לעוגות וקינוחים פרווה תמצאו כאן
מתכונים לעוגות וקינוחים פרווה
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוגת תפוחים טבעונית על המחבת
