לביבות תפוחי אדמה אפויות זה המאכל הקלאסי של חנוכה, כי אין כמו לטקס בשביל שנרגיש שחנוכה הגיע.
הלביבות שהכי מזוהות עם חג החנוכה, לביבות תפוחי אדמה, לטקס מטוגנות שמגישים עם שמנת חמוצה או סתם ככה והן אני חושבת הכי אהובות.
כמובן ש לביבות תפוחי אדמה מתכון קלאסי שאלה הלטקס הקלאסיים, מאד טעימות, אבל אני חיפשתי דרך להכין לביבות תפוחי אדמה שיהיו גם אפויות וגם טעימות. כי אין כמו חנוכה כדי שנרגיש שאנחנו אוכלים בריא.
טעים אצלי באינסטוש – בואו
האינסטגרם של סוויטדולי
הטריק הכי חשוב, אחרי שאתם מגרדים את תפוחי האדמה לסחוט מהנוזלים.
אני שימנתי נייר אפייה והנחתי את הלביבות תפוחי אדמה על גבי התבנית, אחרי שהשחימו בצד אחד הפכתי לצד השני והמשכתי לאפות.
אין על לביבות תפוחי אדמה חמות והייתי חייבת לבדוק
שהלביבות אכן טעימות
והן בהחלט נהדרות
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן56– מתכונים לווטצ'אפ
מחפשים עוד מתכונים ללביבות? בבקשה
מתכונים ללביבות
מחפשים עוד מתכונים לחנוכה?
מתכונים לחנוכה
הקוצץ שיכין לכם קוביות, גפרורים לסלט
והמחיר כולל משלוח
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
נכון, כשמטגנים אותןן הן הרבה יותר שחמות
אבל עדיין הלביבות האלה טעימות ונהדרות.
הן בהחלט יהיו חידוש על שולחן החג שלכם
וגם אתם תתפלאו כמה שהן טעימות.
לביבות תפוחי אדמה אפויות
לביבות תפוחי אדמה אפויות
סוויט דוליIngredients
- 5 תפוחי אדמה לבנים
- 1 בצל
- 1 ביצה
- 1 כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- חצי כוס פירורי לחם
Instructions
- מרסקים את תפוחי האדמה והבצל על פומפיה או במעבד מזון
- סוחטים את כל הנוזלים
- מוסיפים ביצה, תבלינים פירורי לחם
- מערבבים לעיסה אחידה
- משמנים נייר אפיה ומניחים את הלביבות על נייר האפייה המשומן
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כעשרים דקות
- אחרי כעשרים דקות הלביבות השחימו, הופכים אותן ונותנים להן עוד כעשר דקות
- מוציאים ומגישים חם! נהדרות!