פורל עם שום ועשבי תיבול, דג רך ועסיסי שמכינים בעשרים דקות. יופי של ארוחה טעימה וקלת הכנה.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
יש דגים שרואים כל הזמן כשגדלים בבית ואצל חמותי בבית זה היה תמיד המושט, האמנון. בחגים חמותי נהגה להכין דגים מטוגנים שאחרי שאכלתם את הדג כבר לא רציתים שום המשך לארוחה.
אני זוכרת את סבתא שלי פקימה שנהגה להכין דג "מוסר" ואני הייתי בטוחה שנים שככה קוראים לדג בספניולית, עד שהזמינו אותי בפעם הראשונה להכין מתכון עם דג מוסר.
כמובן שהזכרתי את נונה פקימה –פילה מוסר עם עשבי תיבול
אבל הפעם אחותי קבלה משלוח של דגי פורל ושלחה לי אותם שלמים וזו היתה הזדמנות נהדרת להכין את הדג הטעים הזה.
עשרים דקות זה מה שצריך בשביל ארוחה נהדרת של דג פורל.
לוקחים את הדג, שוטפים אותו היטב, לוקחים עשבי תיבול בכל הטעמים כמו פטרוזיליה, כוסברה, טימין, חלק מפזרים על הדג, חלק שמים בתוך הדג.
משמנים תבנית, שמים את הדג ולתנור.

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן6 – מתכונים לווטצ'אפ
לאור בקשתכם,
נפתחה קבוצת ווטצאפ מיוחדת לדילים
ומבצעי מכירות בלעדיים
רוצים להצטרף?
לוחצים כאן – סוויט של מוצרים
הטריק שבגללו הילדים ירוצו לשטוף ידיים
והאורחים ירצו לעצמם.
בואו תראו איך זה עובד כאן – סרטון הדגמה
נפתחה קבוצת פייסבוק למכירות.
ממחר מתחילות הגרלות ומחירי אדמה!
מוזמנים באהבה רק לוחצים כאן
אמהות ואבות קונים חכם
עוד מתכונים לדגים כאן
מתכונים לדגים

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
חצי שעה והדג שלכם מוכן.

פורל עם שום ועשבי תיבול
פורל עם שום ועשבי תיבול
סוויט דוליIngredients
- 1 דג פורל שלם
- 3 כפות שמן זית
- חצי לימון פרוסות לפרוסות
- חצי כוס מיץ לימון
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 3 שיני שום פרוסות
- 1 כוס עשבי תיבול כמו: פטרוזיליה, כוסברה, טימין.
Instructions
- שוטפים את הדג מבחוץ ומבפנים
- משמנים קלות תבנית ומניחים את הדג
- מפזרים מסביב עלי טימין
- חורצים פסים על גב הדג משני הצדדים.
- שמים בבטן הדג כמה פלחי לימון עם חצי כוס עשבי תיבול ושיני שום
- מפזרים על הדג מלח ופלפל שחור, שיני שום ואת יתר עשבי התיבול
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות ואופים כחצי שעה
- מוציאים, מיץ לימון ויש לכם ארוחת מלכים. תהנו.