עוגיות פיצוחים ללא גלוטן ב-10 דקות עוגיות פיצוחים לט"ו בשבט ממכרות במיוחד. עוגיות שכיף לאכול אותן כי הן ללא טיפת גלוטן, מלאות בגרעינים בריאים, ומכינים במהירות.
אני הוספתי חצי כוס סוכר, אבל אתם בקלות יכולים להחליף את הסוכר במייפל, או ממתיק מלאכותי ויש לכם יופי של עוגיות ליד הקפה או התה.
בואו לאינסטוש שלי – תראו בדיוק איך הכנתי
האינסטגרם של סוויטדולי
קלות ההכנה שלהן היא פשוט משחק ילדים,
קערה אחת, הכל ביחד ואתם מסודרים.
העוגיות האלה מלאות בבריאות ואפשר להכין אותם מכל הפיצוחים שנשארו לכם בבית.
אני אספתי גרעיני דלעת, גרעיני חמניה, שקדים מולבנים, אפילו קצת שומשום
שמים הכל בקערה ומוסיפים את הסוכר והחלבונים.
מערבבים הכל ביחד לעיסה אחידה
לא צריך מיקסר, לא צריך כלום,
קערה ומזלג ואתם מסודרים.
אחרי שערבבתם היטב את כל הבלילה,
תעבירו אותה לנייר אפייה ותשטחו את כל העיסה
יש כאלה שמתאמצים להכין כדורים
אני הלכתי על הכי קל,
משטחים את כל העיסה על נייר אפיה
אין צורך לשמן את הנייר,
מה שכן, תהדקו את כל הפיצוחים לשכבה מאד דקה
כי זה יהיה הקסם של הקריספיות שלה
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו12 כאן- מתכונים לווטצא'פ
15 דקות בתנור ומוציאים את התבנית,
בהתחלה הן עדיין רכות אבל בחוץ הן יתקשו
תנו להן עוד עשר דקות להתקרר
ורק אז תחתכו עם סכין לריבועים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מחפשים עוד מתכונים לעוגיות? בבקשה
מתכונים לעוגיות
תעבירו לקופסה סגורה ויש לכם יופי של עוגיות!
חשוב קופסה סגורה שלא
מחפשים מתכונים לט"ו בשבט? בבקשה
מתכונים לט"ו בשבט
לאור בקשותיכם ממשיכים עם מבצע הסלייסר הנהדר.
נפתחה קבוצת פייסבוק למכירות.
ממחר מתחילות הגרלות ומחירי אדמה!
מוזמנים באהבה רק לוחצים כאן
אמהות ואבות קונים חכם
תראו את השלמות של העוגיות
כמה דקות, הן פריכות, הן נהדרות!
עוגיות פיצוחים ללא גלוטן ב-10 דקות
עוגיות פיצוחים ללא גלוטן ב-10 דקות
סוויט דוליIngredients
- חצי כוס גרעיני דלעת
- רבע כוס שומשום קלוי
- 1 כוס גרעיני חמניה
- 1 כוס שקדים מולבנים פרוסים
- 1 כוס אגוזי מלך קצוצים
- חצי כוס סוכר חום
- 3 חלבונים
Instructions
- שמים את כל הפירות היבשים בקערה ומערבבים
- מוסיפים את הסוכר והחלבונים ומערבבים לתערובת אחידה
- מניחים נייר אפייה על תבנית ומשטחים את התערובת על הנייר
- משטחים עם ידיים רטובות לשכבה דקה
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את התבנית
- אופים 15 דקות עד שהפינות משחימות
- כשאתם מוציאים מהתנור גם אם הן רכות אל תדאגו הן יהיו קשות
- מוציאים ומקררים עוד עשר דקות עד שהעוגיות העשות פריכות וקשות
- חותכים עם סכין קוביות, מקררים לחלוטין ומעבירים לקופסה סגורה. תהנו - חג שמח!