מרק תירס סיני כמו במסעדה מכינים בעשר דקות גג, 4 מצרכים בלבד ויש לכם מרק מהביל סמיך וטעים בדיוק כמו במסעדה, תוותרו על הטייק אווי, עד שתתקשרו להזמין – המרק שלכם כבר יהיה מוכן.
טעים אצלי באינסטוש – בואו
האינסטגרם של סוויטדולי
כבר סיפרתי לכם פעם את הסיפור המצחיק שהבת שלי התקשרה ושאלה איך מכינים מרק תירס ואני התפוצצתי מצחוק, אז אם אתם עוד לא מכירים את הסיפור בבקשה איך מכינים מרק תירס למתחילים
הפעם החלטתי לשדרג את המרק ולהכין אותו בנוסח סיני. טוב-טוב את "הסגנון הסיני" זה כדי שכולם יחשבו שזה נורא מיוחד, ת'כלס מוסיפים למרק סויה ויש לנו מרק סיני כמו במסעדה.
מה שכן, תראו איך התאמצתי עם הנחת גרגרי התירס על העלה שיהיה לכם ממש יפה כמו במסעדה.
העבודה הכי קשה בלהכין מרק תירס, זה לפתוח קופסת שימורים של תירס, או שקית קפואה של תירס מהמקרר.
הילדים אוהבים תירס? הם יאהבו את המרק הזה!
היידה בואו תראו כמה קל להכין.
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן38– מתכונים לווטצ'אפ
המרק הכי קל להכנה
ואפשר לשדרג אותו עם נטיפים
שאני באופן אישי משתגעת אליהם
אבל אפשר גם לוותר אם אתם לא רוצים ביצה במרק שלכם.
תוסיפו כף סויה למרק ותטעמו, אם הטעמים לא חזקים אפשר להוסיף כף נוספת זה תלוי בטעם
יש כאלה שאוהבים להוסיף קורנפלור למרק,
אם אתם רוצים את המרק שלכם פחות דליל,
תערבבו כפית קורנפלור ברבע כוס מים ותוסיפו למרק ותערבבו
המרק שלכם יסמיך.
מחפשים עוד מתכונים למרקים? בבקשה
מתכונים למרקים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לאפות לחם כמו מקצוענים? בבקשה
תבנית מושלמת להכנת לחם.
נפתחה קבוצת פייסבוק למכירות.
ממחר מתחילות הגרלות ומחירי אדמה!
מוזמנים באהבה רק לוחצים כאן
אמהות ואבות קונים חכם
4 מצרכים, עשר דקות עבודה
והמרק שלכם מוכן!
אני הוספתי "עננים" שזה בעצם נטיפי ביצה
אבל ממש לא חייבים
אפשר גם בלי.
אין כמו מרק לחמם את הגוף במזג האויר הזה
והמרק הזה נהדר!
מרק תירס סיני כמו במסעדה
מרק תירס סיני כמו במסעדה
סוויט דוליIngredients
- 500 גרם תירס - קופסת שימורים
- 2 כוסות מים
- 1 כפות רוטב סויה
- חצי כפית פלפל שחור
- 1 ביצה
Instructions
- מותיאים כף גרגרי תירס ושומרים בצד
- יוצקים לסיר את גרגרי התירס מהקופסה עם המיץ
- מוסיפים מים, פלפל שחור ומביאים לרתיחה
- עם בלנדר מוט טוחנים הכל ביחד לעיסה אחידה
- מוסיפים את הסויה ומבשלים עוד 2 דקות
- כשהמרק מבעבע
- מקשקשים ביצה וכשהמרק רתח מוסיפים את הביצה לאט לאט ולא מפסיקים לערבב
- ככה נוצרים לכם נטיפים בתוך המרק
- טועמים ואם צריך מוסיפים עוד טעמים
- מפזרים את גרגרי התירס הנותרים בתוך המרק ונהנים ממרק נהדר!