צלי עוף עם תפוחי אדמה הוא תבשיל בסיר אחד, מלא טעמים, סיר שכיף להגיש אותו כי כולם נהנים ממנו. לכבוד החג, מביאה לכם את הגירסה הטעימה לתבשיל בסיר אחד של עוף עם תפוחי אדמה בטעם של פעם.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
גיליתי את הטריק הנהדר, שמכינים הכל בסוטאז' אחד גדול, ובשיטת "שגר ושכח", משאירים על האש להתבשל שעתיים ובסוף יש לכם סיר של עוף שחום ונהדר, עם רוטב מדהים והמון תפוחי אדמה שמקבלים את הטעם של העוף, ויש לכם סיר נהדר.
את התבשיל שלנו אנחנו מתחילים בטיגון העוף בבצל מושחם מכל הצדדים.
הטריק להכנת המתכון הזה, צבע הבצל
אני משחימה את הבצל עד לקבלת גוון ממש שחום,
תיזהרו שלא ישרף אבל תגיעו למצב שכמעט כל הבצל חום
בדרך כלל אני נוהגת להוריד את העור מהעוף
הפעם השארתי חלק כן וחלק לא
כדי שהעור יוסיף טעמים נוספים לתערובת.
כשהבצל שחום, מוסיפים את העוף
ומטגנים אותו מכל הצדדים
אחרי שמטגנים את העוף, מוציאים אותו מהסיר ומעבירים לצלחת
כי אנחנו נמשיך באותו הסיר, את תהליך הטיגון של תפוחי האדמה
לאותו הסיר, מכניסים את תפוחי האדמה ומטגנים היטב.
חותכים את תפוחי האדמה לריבועים ומטגנים את תפוחי האדמה מכל הצדדים.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו84 כאן- מתכונים לווטצא'פ
אחרי שטיגנו את תפוחי האדמה מוסיפים את העוף על תפוחי האדמה לסיר
ומוסיפים את כל התבלינים
מוסיפים מים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר
והיידה – שעתיים על אש קטנה, שיתבשל התבשיל שלנו לאט לאט.
עוד מתכונים לעוף תמצאו כאן
מתכונים לעוף
מתכון נהדר לראש השנה
לעוד מתכונים לראש השנה לחצו כאן
מתכונים לראש השנה
לבקשתכם המנדולינה חזרה למלאי!
וזו מתנה נהדרת לחג .
הכנתי לכם סרטון שלב אחרי שלב איך עובדים עם המנדולינה בבקשה
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
תפוחי האדמה מלאים בטעמים,
העוף שוחה ברוטב – ארוחה שלמה בסיר אחד.
צלי עוף עם תפוחי אדמה
צלי עוף עם תפוחי אדמה
סוויט דוליInstructions
- וצקים שמן לסיר, מוסיפים קוביות בצל ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום
- פורסים את העוף לחלקים, לחלק מהעוף אפשר להוריד את העור
- מטגנים את העוף בבצל משני הצדדים היטב
- אחרי שהעוף טוגן מכל הצדדים, מוציאים לצלחת אחרת
- את תפוחי האדמה מקלפים וחותכים לריבועים ומוסיפים לאותו הסיר
- מטגנים את תפוחי האדמה מכל הצדדים מספר דקות
- מניחים את העוף על תפוחי האדמה
- מפזרים את כל התבלינים, מפזרים שיני שום
- יוצקים מים על התבשיל שלנו ומביאים לרתיחה
- מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים לאט-לאט
- אחרי שעתיים יש לנו סיר משולם של עוף עם תפוחי אדמה. בתיאבון.