סלט פלפלים ולימונים חריף טעים אש הוא סלט שעף אצלנו.
לא אוהבת חריף ואצלנו בבית זו בעיה כי האנשים פה אוהבים לאכול ושהפה נשרף להם.
המשפט הידוע "אמא אל תגעי זה לא בשבילך" שגור אצל הסטודנט כשהוא מכין מאכל או אבא שלו.
משגעים אותי, לא מבינה איך הם יכולים לאכול כל כך חריף.
למרות שאני במיעוט במשפחה, ברור שלקנות פלפלים חריפים זה מאסט.
עמדו הפלפלים במקרר וחיכו לגאולה.
אתמול במסגרת הסלטים של המדינה שהכנו ליד הבשר, היה חסר למשפחה שלי משהו חריף.
תוך שתי דקות הוכן סלט פלפלים ולימונים חריף טעים אש!
הלימונים שיחקו פה תפקיד מכריע, הם הוסיפו המון טעם לסלט.
סלט שעשוי מפלפלים חריפים, שום ולימון.
אתם יכולים לשחק עם מידת החריפות של הסלט וכך יהנו גם כאלה שלא ממש אוהבים שהפה נשרף להם כשהם אוכלים.
אגב, באחד הפעמים שנשאר מהסלט, העברתי את כל הסלט בבלנדר, ויצא ממרח לימון חריף.
להוסיף כפית מהממרח הזה לתבשילים זה פשוט תענוג.
מתכון לסלט לימונים ופלפלים חריף אש זה קצת מצחיק לכתוב מתכון,
אבל יש גם מתכון.
סלט חריף פיקנטי שמוסיף טעם לכל ארוחה.
יש לי גם מתכון לסלט לימונים לא ממש חריף כאן – סלט לימון טעים
לעוד מתכונים של סלטים רק לחצו כאן – מתכונים לסלט
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
ואם אתם רוצים להחליט לבד מה לבחור בבקשה, תפריט המתכונים מחכה לכם
תפריט מתכונים
סלט פלפלים ולימונים חריף טעים אש!
מה צריך בשביל סלט פלפלים חריף טעים אש?
פלפלים ירוקים חריפים קוצצים ל- 2 טבעות
לימון גדול חתוך לפרוסות וריבועים
2 שיני שום קצוצות
2 כפות שמן זית
חצי כפית תבלין פלפל שאטה גרוס
קורט סוכר – לשבור את החריפות – אתם לא חייבים
איך מכינים סלט פלפלים חריף טעים אש?
קוצצים את הפלפלים לפרוסות דקות, מערבבים עם שאר המרכיבים
שמים בקערה ונותנים לסלט לעמוד לתפוס את החריפות.
בתיאבון אהובות ואהובים!