מתכון לעוף חמוץ מתוק שמכינים בעשרים דקות, עוף בטעם של פעם טעים טעים וקל הכנה.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
הלהיט של שנות ה-80 עוף חמוץ מתוק,שאני זוכרת שזו היתה פסגת חיי לאכול מנה כזו ואמא שלי אף פעם לא הכינה לי. אצל חברה שלי אמא שלה הכינה את הרוטב עם קטשופ, כי מי שמע פעם על רוטב חמוץ מתוק? עד שהגיע אהרוני ומאז כולנו יודעים הכל, ואת כל הסודות איך להכין עוף חמוץ מתוק.
ארוחת צהריים שמכינים בעשרים דקות עם צלחת אורז ליד ואתם מסודרים. הרטבים הם שעושים את המנה ואני אפילו לא השקעתי בירקות מסביב.
בטח שאתם יכולים להוסיף כל ירק שאתם אוהבים, קישואים, כרוב, גזר, מה שאתם אוהבים זה נהדר. אני הלכתי הפעם על הנטורל. עוף חמוץ מתוק.
מנה סופר קלה להכנה.
קודם מטגנים את העוף ואחרי זה מוסיפים את הרטבים ונותנים לרטבים להתערבב עם העוף, כדי שהעוף יספוג את הטעמים של החמוץ מתוק.
עשרים דקות והארוחה שלכם מוכנה.

ברוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו16 כאן- מתכונים לווטצא'פ
לפני ההגשה תפזרו שומשום מעל
ואפשר גם בצל ירוק או מעט עלי כוסברה
והמנה תהייה מושלמת כמו במסעדה.
מחפשים סט סכינים מושלם למשרד?

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

מתכון לעוף חמוץ מתוק

מתכון לעוף חמוץ מתוק
סוויט דוליIngredients
- 250 גרם חזה עוף
- 5 כפות שמן
- 2 שיני שום כתושות
- חצי כוס רוטב סויה
- חצי כוס רוטב חמוץ מתוק
- 2 כפות שומשום
Instructions
- יוצקים שמן למחבת רחב
- חותכים את העוף לפרוסות או קוביות
- שהשמן חם מעבירים את העוף לשמן ומטגנים מכל הצדדים
- כשהעוף מטוגן, מוסיפים את כל הרטבים ומערבבים
- נותנים לעוף להתבשל ברטבים כמה דקות כדי שיספוג את הטעמים
- לפני ההגשה מפזרים שומשום מעל ומגישים. בתיאבון!