פטריות ממולאות באורז ובשר היא מנה חגיגית ונהדרת, קלה להכנה ואתם תהנו ממנה מאד.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
בזמן האחרון אני רואה בסופר פטריות חורש גדולות וישר חשבתי שזו הזדמנות נהדרת למלא אותן. אני חשבתי על אורז ובשר ואכן המנה התגלתה כנהדרת.
ברוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו16 כאן- מתכונים לווטצא'פ
עוד מתכונים עם פטריות תמצאו כאן
מתכונים עם פטריות
אני הכנתי את הבשר והאורז מוכנים לפני. בדרך כלל אני נוהגת לטגן בשר טחון, לשים בקופסאות ולהקפיא. ככה יש לי תמיד במקרר קופסאות בשר מוכנות לכל אפשרות.
נגיד הילדים מגיעים במפתיע אפשר ישר להכין ספגטי בולונז כי הבשר מוכן ורק צריך להוסיף רוטב. אותו דבר קרה לי פעם עם הפטריות. הוצאתי את הבשר הקפוא, הכנתי אורז וערבבתי את השניים ומילאתי את הפטריות.
בנוסף לפטריות הממולאות, טיגנתי המון פטריות לרוטב, מה שהתברר כהצלחה, כי חוץ מהפטריות הטעימות, גם הרוטב היה נהדר, והרוטב עם החלה והפטריות הלך אש!
ככה נראה הסיר שלנו לפני שבשלתי את הפטריות עם הרוטב.
מתכון נהדר לראש השנה
לעוד מתכונים לראש השנה לחצו כאן
מתכונים לראש השנה
הפטריות סופגות את הרוטב ויש לכם מנה נהדרת!
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
פיטריות ממולאות באורז ובשר
פטריות ממולאות באורז ובשר
סוויט דוליIngredients
- 6 פטריות חורש גדולות
- 250 גרם סלסלה קטנה של פטריות חורש
- 250 גרם סלסלה קטנה של פטריות שמפניון
- 5 כפות שמן
- 1 בצל
- 250 גרם בשר טחון
- 1 כוס אורז מבושל
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 3 שיני שום פרוסות
- 4 כפות רוטב סויה
- 2 כוסות מים
Instructions
- ראשית מכינים את הבשר והאורז
- יוצקים שמן למחבת מוסיפים קוביות בצל ומטגנים עד קבלת שחום
- מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים את הבשר עד שהוא מוכן
- מורידים מהאש ומקרררים
- מכינים אורז, מבשלים כוס אורז עם שתי כוסות מים, מלח ושמן ומבשלים עד שהאורז מוכן
- כשהאורז מוכן מוסיף כוס אורז מוכן לתערובת הבשר ומערבבים הכל ביחד
- שוטפים את הפטריות הגדולות, אותן נמלא, ומוציאים להם את הרגליים
- יוצקים שמן לסיר וקוביות בצל ומטגנים את הבצל מספר דקות עד שהוא שחום
- קוצצים את הפטריות שבסלסלות לקוביות ומוסיפים לסיר עם הבצל מטגנים את הפטריות
- מוסיפים לסיר עם הפטריות מלח, פלפל, פרוסות שום, את הסויה והמים ומבשלים
- את הרגליים של הפטריות מוציאים וממלאים את הפטריות עם הבשר והאורז
- אם נשאר לכם עוד בשר ואורז אפשר למלא עוד פטריות
- אפשר לפזר מהתערובת בסיר
- מניחים את הפטריות בסיר ומביאים לרתיחה
- לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים את הפטריות כשעה. בתיאבון!