לביבות גבינה מתוקות אפויות הן כמו עוגות גבינה קטנות וטעימות, תוספת נהדרת לשולחן החג.
אני הכנתי אותן עם קמח תופח אבל אפשר להכין אותן ללא גלוטן בכלל אם תשתמשו באינסטנט פודינג וניל או קורנפלור.
בואו תראו איך בסרטון איך הכנתי
בואו לאינסטוש שלי – תראו בדיוק איך הכנתי
האינסטגרם של סוויטדולי
לביבות הגבינה הן כמו פנקייקים קטנים ונהדרים, או כמו עוגת גבינה קטנה ובמיוחד שהן כל כך קלות להכנה.
קל מאד להכין את הלביבות, מערבבים הכל בקערה אחת, מרטיבים את הידיים, יוצרים לביבות ובתבנית משומנת מניחים את הלביבות לאפייה.
הן תופחות בזמן האפייה אבל אחרי האפייה, לאחר הקירור הן נופלות בגובה אבל בטעמן הן נשארות נהדרות.
ככה הן נראו כשיצאו מהתנור
אני פיזרתי אבקת סוכר, וניתן להגיש עם שמנת חמוצה או אפילו ריבה ליד. לביבות נהדרות שהילדים אוכלים בהנאה רבה.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
לגירסה ללא גלוטן
במקום הקמח התופח תוסיפו אינסטנט פודינג וניל או קורנפלור באותה כמות כמו הקמח.
עוד מתכונים לשבועות תמצאו כאן
מתכונים לשבועות
עוד מתכונים לעוגות גבינה תמצאו כאן
מתכונים לעוגות גבינה
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו90 כאן- מתכונים לווטצא'פ
לביבות גבינה מתוקות אפויות נהדרות כתוספת לארוחת שבועות.
לביבות גבינה מתוקות אפויות

לביבות גבינה מתוקות אפויות
סוויט דוליIngredients
- 500 גרם גבינה לבנה טוברוג או כנען או כל גבינה אחרת שהיא קשה קצת יותר מגבינה לבנה רגילה
- חצי כוס סוכר
- 2 כפיות תמצית וניל או סוכר וניל
- 2 ביצים
- חצי כוס קמח תופח
Instructions
- שמים את הגבינה בקערה ומועכים אותה
- מוסיפים את הסוכר, תמצית הוניל והביצים ומערבבים לתערובת אחידה וחלקה
- מוסיפים את הקמח ומערבבים לתערובת אחידה
- משמנים תבנית אפייה
- מלבבים לביבות ומניחים על התבנית
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הלביבות
- אופים כעשרים דקות ואם צריך קצת יותר, הן תופחות בזמן האפייה
- אחרי האפייה הן צונחות אבל עדיין מעולות
- מפזרים מעל אבקת סוכר ואפשר להגיש עם שמנת חמוצה. חג שמח!
- לגירסה ללא גלוטןבמקום הקמח אפשר להשתמש באינסטנט פודינג וניל או קורנפלור באותה כמות