עוף במלח משני מצרכים הוא העוף הכי פריך, הכי עסיסי, בכלום עבודה שתכינו. שנות השמונים חוזרות! מלח גס, עוף ולתנור. קטע היסטרי!
בואו לאינסטוש שלי – תראו בדיוק איך הכנתי
האינסטגרם של סוויטדולי
לפני שנים הייתי מכינה את העוף הזה המון, השבוע חזר בעלי מהקניות עם עוף שלם.
"למה קנית? הולכים להכין לשישי עוף ממולא?" ותוך כדי שאני מדברת איתו קפץ לי הרעיון לראש.
למה לעבוד קשה עם עוף ממולא אם אפשר להכין עוף בעשר דקות?! כי זה כלום עבודה והעוף יוצא אש!
עוף צלוי, אחרי שהוא יוצא מהתנור, הוא פריך מבחוץ, מבפנים רך ועסיסי שזה מדהים כי אין בו טיפת תבלין אחת ובכל זאת, הוא משגע בטעמו.
אפשר להגיש בשלמותו, וליד השולחן לבצע חיתוך של העוף כמו אצל האמריקאים, וכשפותחים אותו הוא עסיסי ונהדר. זה פשוט מדהים, כמה שהוא טעים!
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
אין פה בעצם מתכון, שוטפים את העוף היטב היטב, מנקים כמובן מכל הנוצות המיותרות.
מרפדים תבנית במלח גס ככה על כל התבנית ופשוט מניחים את העוף. זהו. לא תבלינים, לא שום, כלום! ככה ולתנור.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו90 כאן- מתכונים לווטצא'פ
בזמן האפייה בתנור, הוא מגיר נוזלים ונכון, המראה לא מלבב במיוחד
אבל יש יתרון עצום בניקיון, כי אחרי שמעבירים את העוף לצלחת הגשה
פשוט זורקים את הנייר עם המלח לפח ואתם מסודרים.
תעבירו לצלחת הגשה ורק שבחים ומחמאות תשמעו מהפריכות וכמה שהוא טעים.
עוד מתכונים לעוף תמצאו כאן
מתכונים לעוף
הוא פריך ועסיסי ברמות על!
תגישו על צלחת הגשה עם עלי חסה וירקות
והכי חשוב – אין עבודה! קל קל קל
עוף במלח משני מצרכים

עוף במלח משני מצרכים
סוויט דוליIngredients
- 1 ק"ג מלח גס
- 1 עוף שלם
Instructions
- שוטפים את העוף היטב ומנקים את הנוצות שנשארו
- מפזרים על התבנית קילו מלח על כל התבנית
- מניחים את העוף באמצע התבנית
- לתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות מכניסים את העוף ואופים כשעה עד שהוא משחים.
- הוא פריך הוא טעים הוא משגע. בתיאבון!
יש לי עוף שלם ללא עצמות. אפשר להשתמש בו?
בהחלט. בהצלחה💙
אפיה בטורבו או חום עליון ותחתון?
טורבו