בייגלה פרווה משני מצרכים בלבד, הכנתי לפי דרישה שלכם, המתכון של הבייגלה משני מצרכים, נחל הצלחה היסטרית, אבל כל הזמן שאלו אותי אם אפשר להכין את זה פרווה. אז כן – אפשר! וגם את הבייגלה הזה נכין משני מצרכים, אם מלח נחשב אז שלושה.
הכנתי לכם סרטון שתוכלו לראות בדיוק איך מכינים
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
כמו שאתם יודעים את המתכון בייגלה משני מצרכים בלבד, אתם מכירים והוא נהדר. אבל אני רציתי להפוך אותו לפרווה, וכך עשיתי. הפעם הוספתי גם מלח, כי במבחן הטעימה, השמנת הצמחית קצת מתוקה ולכן חשוב להוסיף מלח.
אחרי שהכנתי ואחרי שהבייגלה יצאו מהתנור, הטריק הכי חשוב שיש לי להגיד לכם – תכינו את הבייגלה עבים. שמנמנים.
לחלק את הבצק ל-4 חלקים בלבד ולהכין את הבייגלה עבים, זה מה שיצור נפח לבייגלה.
הכנתי את הבייגלה, הכנסתי לתנור ו – בבקשה
אמרתי לכם, תכינו אותם עבים,
כי את זה שהכנתי דק – אכלתי כמו בייגלה קשיח,
אחרי האפייה, תנו לבייגלה לנוח ורק אחרי שיתקררו וינוחו קצת,
אפשר לחתוך וליהנות מהם.

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות91
מתכונים לווטצאפ

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מחפשים עוד מתכונים לחלות? בבקשה
מתכונים ללחם וחלות

ותודה לענבר ששלחה תמונה!
נהדרים לארוחה, טעימים באותו היום ולמחרת, חיממתי בטוסטר.
מחכה כבר לשמוע מה דעתכם.
בייגלה פרווה משני מצרכים בלבד

בייגלה פרווה משני מצרכים בלבד
סוויט דוליIngredients
- 1 כוס קמח תופח או1 כוס קמח וכפית אבקת אפייה
- 1 כפית מלח
- 3/4 כוס שמנת צמחית
- שומשום לציפוי
Instructions
- מעבירים לקערה את הקמח והמלח ומערבבים
- מוסיפים את השמנת הצמחית ומערבבים הכל ביחד לגוש יציב
- מחלקים ל - 4 חלקים
- כל כדור מרדדים לעיגול ויוצרים בייגלה
- טובלים כל בייגלה בקערית מים
- מעבירים את הבייגלה לקערת שומשום
- לתבנית שהוכנה מראש מניחים את הבייגלה על התבנית
- לתנור שחומם מראש ל - 175 מעלות מכניסים את התבנית
- אופים 20 דקות
- אחרי 20 דקות מעבירים את חום התנור ל - 200 מעלות ל חמש דקות
- מוציאים את התבנית ולא נוגעים בבייגלה עד שמתקרר. תהנו!