מתכון לארטיק פיסטוק קרנץ' בייתי, בציפוי שוקולד לבן, מתבקש להכין אחרי כל הבאז שהיה סביבו.
הכנתי לכם סרטון כדי שתוכלו לראות שלב אחרי שלב איך מכינים
בואו לאינסטגרם שלי טעים שם –
האינסטגרם של סוויטדולי
נסטלה עשו לכל המתחרים שלהם ביצפר, עם הנפקת הארטיק פיסטוק קרנץ'. היום הלכתי לבקר את אמא שלי, בדרך יש מכולת, שלט ענק בכניסה "אין ארטיק פיסטוק קרנץ'!". אתם מבינים איך יוצרים ביקוש? מסתבר שנסטלה או שלא עומדים בביקוש, או שהפסיקו לייצר ולכן קשה מאד להשיג ארטיק פיסטוק קרנץ'.
חברה סיפרה לי שהם שילמו המון כסף, שאני מתביישת אפילו לכתוב את הסכום, כי אמרתי לה שהיא לא נורמאלית. אמרה לי – היינו חייבים לטעום.
אז מה זה בעצם ארטיק פיסטוק קרנץ'? ארטיק בטעם שמנת שאחרי הביס הראשון מגלים גוש פיסטוק וכל הטוב הזה עטוף בשוקולד לבן עם פיצפוצים. אין ספק השוקולד הלבן עם הפצפוצים מקפיץ את הטעם.
טוב, היה לי ברור שאני מנסה להכין את הארטיק פיסטוק ואכן הכנתי אותו בבית והוא באמת טעים אש. חצי שעה הכנה – 4 שעות לפחות במקפיא ואתם מסודרים עם ארטיק מושלם!
ההבדל היחיד, אני לא הטמנתי בתוך הארטיק את גוש הפיסטוק, אבל אם תרצו אסביר לכם בדיוק איך להכין.
אני הכנתי עם תבניות מגנום וזה ממש פשוט להכין את הארטיק פיסטוק.
מחפשים עוד מתכונים לגלידות?
מתכונים לגלידות ארטיקים וקרטיבים
ביננו, הציפוי הוא שעושה את ההבדל.
שוקולד לבן עם המון פיצפוצים בכל הטעמים
בקיצור ארטיק שוס.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן61– מתכונים לווטצ'אפ
מחפשים תבניות לארטיקים? מארז לתבניות סיליקון
3 סוגי תבניות – תאים בכל דוגמה
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
טוב, ברור שטעמתי, ובואו לסרטון שלי
תוכלו לראות איך עשיתי מבחן טעימה לבני הבית.
מתכון לארטיק פיסטוק קרנץ' בייתי
מתכון לארטיק פיסטוק קרנץ' בייתי
סוויט דוליIngredients
- 250 מל שמנת מתוקה
- 2 כפות חלב מרוכז
- 3 כפות מחית פיסטוק
ציפוי
- 300 גרם שוקולד לבן
- 1 כף שמן
- 1 כף פייטה-שבבי קרמל מקורמלים
- 1 כף אגוזי לוז מקורמלים – ברס
Instructions
להכנת הארטיק
- מקציפים שמנת מתוקה לקצפת בהירה ואוורירית
- מוסיפים את קרם הפיסטוק והחלב המרוכז
- עוד 2 סיבובים עם המיקסר שכל התערובת תהייה אחידה
- כדי שיהיה יותר נוח, מעבירים את התערובת לשקית זילוף
- מזליפים את הבלילה בתוך תבניות הסיליקון ומעבירים למקפיא
רוצים להכין ליבת פיסטוק?
- על נייר אפייה מזליפים פסים עם מחית הפיסטוק ומקפיאים, אחרי שהפסים קפואים מעבירים לתבניות ועל זה מזליפים את הקרם.
ציפוי שוקולד לבן
- ממיסים שוקולד לבן במיקרו בפולסים קצרים, רצוי בכוס שאפשר להכניס לתוכה את הארטיק
- מוציאים ומוסיפים את השמן ומערבבים למחית אחידה
- מוסיפים את אגוזי הלוז והפייטה ומערבבים הכל ביחד
- השלב הבא הכי כייפי
- מוציאים את הארטיקים מהמקפיא, מניחים על נייר
- טובלים כל ארטיק בשוקולד הלבן, נותנים לשוקולד לטפטף ומעבירים לנייר
- ככה מכינים את כל הארטיקים, בסיום מניחים שוב בתבנית מעל שהארטיק לא יתקלקל בצורתו
- אחרי שעה אפשר במקפיא אפשר להעביר את כל הארטיקים לקופסה סגורה
- הם טעימים אש! תהנו!