גלילות קדאיף מתוקות ממולאות ריקוטה מתפצחות בפה, ממלאות את הפה בביס חלומי עם סירופ שיצקנו מעל – מ ו ש ל ם! פיסטוקים קלויים מעל, משלימים את הקינוח הנהדר לערב החג, כי אנחנו חייבים תמיד לחדש בשביל זה אני כאן.!
כדי שתוכלו לראות איך בדיוק הכנתי את גלילות הקדאיף הכנתי לכם סרטון
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
אני השתמשתי בבצק קדאיף של שימרית, שהוא בצק מצונן שתמיד נשמר במקרר ואני מאד אוהבת לעבוד איתו. הוא נמצא תמיד במקררים של החמאה והגבינה ולא במקפיא!
זה היתרון העצום שלו ולכן קל לעבוד איתו.
לכבוד החג, החלטתי להכין גלילות קדאיף ממולאות בגבינת ריקוטה מתוקה ותראו את התבנית הנהדרת שיצאה לי.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות3
מתכונים לווטצאפ
כדי שתראו כמה קל להכין את הגלילות שלנו הכנתי לכם סרטון הדרכה שלב אחרי שלב
תראו את הגלילות שלנו מוכנות עם הריקוטה
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
עוד מתכונים סוכות תמצאו כאן
מתכונים לסוכות
סירופ סוכר אחרי האפייה, פיסטוקים קלויים מפזרים מעל – ויש לכם תבנית נפלאה לחג.
אפשרות נוספת, בתבנית חד פעמית בצורת לב ריפדתי את עלי הקדאיף,
שכבת ריקוטה, עוד שכבת עלי קדאיף ולתנור. יצא אש!
תראו את הריקוטה בתוך הקדאיף – מושלם!
תבנית קדאיף נפלאה לאירוח בחג
מרוקן ירקות בשלושה גדלים – אביזר נוחות נהדר למטבח
מחפשים עוד מתכונים לסוכות ? בבקשה
מתכונים לסוכות
גלילות קדאיף מתוקות ממולאות ריקוטה

גלילות קדאיף מתוקות ממולאות ריקוטה
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה בצק קדאיף שימרית
- 50 גרם חמאה
- 250 גרם ריקוטה 5%
- 2 כפות אבקת סוכר
- 50 גרם פיסטוקים קלויים
סירופ סוכר
- 1 כוס מים
- 1 כוס סוכר
- 1 כפית מיץ לימון סחוט
- 1 כפית תמצית וניל
Instructions
- פותחים את חבילת הקדאיף ומחלקים לחצי כדי שיהיה יותר קל לעבוד
- מעבירים את הבצק לקערה, מפוררים ומוסיפים את החמאה ומערבבים הכל ביחד כדי שהקדאיף יהיה עטוף בחמאה
- בקערה מערבבת את הריקוטה עם אבקת הסוכר ומערבבת לתערובת אחידה
- מעבירים לשקית זילוף ושומרים בינתיים במקרר
- מורחים תבנית עם חמאה ומתחילים לעבוד
- את חוטי הקדאיף שלנו אנחנו מחלקים לקבוצות ארוכות,
- שמים בכל קבוצה מעט מעלי הקדאיף כדי שנוכל לגלגל אותם
- בקצה של כל קבוצה מזליפים מהריקוטה ומגלגלים
- מגלגלים כל קבוצה לגליל ארוך ומניחים בתבנית האפייה אחד ליד השני
- ככה מכינים את כל גלילות הקדאיף שלנו בתבנית
- אחרי שהתבנית מלאה מורחים את חוטי הקדאיף בחמאה המומסת
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את התבנית
- אופים כשלושים דקות עד ששערות הקדאיף משחימות
- בינתיים מכינים סירופ סוכר, מבשלים סוכר, מים, לימון ווניל, מרתיחים,
- מנמיכים את האש ומבשלים עוד מספר דקות שהסירופ יסמיך
- כשהקדאיף שלנו יוצא מהתנור יוצקים את סירופ הסוכר מעל.
- קולים פיסטוקים על מחבת, קוצצים ומפזרים מעל
- מושלם! טעים ונהדר. חג שמח!