מתכון לגריסים עם פטריות

מתכון לתבשיל בורגול עם פטריות, מנה צמחונית / טבעונית נהדרת

שתף
הדפסה
תבשיל גריסים עם פטריות
מה צריך

5 כפות שמן
1 בצל
250 גרם פטריות
1 כוס גריסים
2 כוסות מים
מלח
פלפל שחור

מה צריך

5 כפות שמן
1 בצל
250 גרם פטריות
1 כוס גריסים
2 כוסות מים
מלח
פלפל שחור

תבשיל גריסים עם פטריות

מתכון לגריסים עם פטריות, סיר צמחוני/ טבעוני נהדר שגם עוזר המון.

בואו לאינסטוש טעים אצלי  –
האינסטגרם של סוויטדולי

לפני כמה חודשים הייתי חולה, הרגשתי רע, ויש תמיד את ליזי שבאה להציל אותי עם טיפולים סינים כשאני מרגישה שהרפואה הקונבנציונאלית לא עוזרת לי. הייתי מלאה בנוזלים וליזי אמרה לי תכיני לך תבשיל עם גריסים, הם נהדרים, הם יוציאו לך את כל הנוזלים מהגוף.

יש שני סוגי גריסים. יש את הגריסים הרגילים ויש גריסי פנינה. גריסי הפנינה הם בלי קליפה, הם בהירים יותר ולכן מכילים פחות ערכים תזונתיים אבל עדיין מצויינים ונחשבים למזון בריא. הם גם מתבשלים יותר מהר.

הגריסים הרגילים כוללים את הקליפה שעשירה מאד בערכים תזוניים.

אם אתם רוצים לחסוך בזמן הבישול, מבשלים גריסים כמו פסטה. שמים גריסים, שופכים מים טיפת מלח ומבשלים כשעה עד שהם מתרככים ואז מוציאים, מסננים ומתחילים את הבישול.

מכיוון שאני אוהבת מאד פטריות, שילבתי בתבשיל עם הגריסים פטריות ויצא נהדר.

מתכון לגריסים עם פטריות

הגריסים מפחיתים את הסיכון ללקות במחלות לב שונות. זאת, כיוון שהם מאזנים את לחץ הדם, מאזנים את רמות הסוכר בדם, הגריסים מכילים כמות נכבדה של מגנזיום, מנגן וזרחן, מינרלים התורמים לחיזוק העצם וממליצה בחום לאכול גריסים.

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ

 

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

הקופסאות שיעשו לכם סדר במטבח
מגיעות עד הבית עם שליח1

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

תבשיל צמחוני טבעוני נהדר קל הכנה ומאד טעים.

מתכון לגריסים עם פטריות

מתכון לגריסים עם פטריות

 


מתכון לגריסים עם פטריות

סוויט דולי
מתכון לגריסים עם פטריות תבשיל צמחוני / טבעוני נהדר
Prep Time 20 minutes
Cook Time 40 minutes
Total Time 1 hour
Course מתכונים טבעוניים
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 5 כפות שמן
  • 1 בצל
  • 250 גרם פטריות
  • 1 כוס גריסים
  • 2 כוסות מים
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור

Instructions
 

  • שוטפים את הגריסים במים, ניתן להשרות לילה לפני
  • יוצקים שמן לסיר ומוסיפים קוביות בצל
  • מטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום
  • את הפטריות חותכים לפרוסות ומוסיפים לבצל ומטגנים את הפטריות מספר דקות
  • מוסיפים מים מלח ופלפל ומביאים לרתיחה, שהמים יקבלו את טעם הפטריות
  • מוסיפים את הגריסים השטופים לסיר ומביאים לרתיחה
  • מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כשעה עד שגריסים רכים
  • אם הגריסים לא רכים אפשר להוסיף רבע כוס מים
  • כשהגריסים מוכנים, מערבבים הכל ביחד מעבירים לצלחת ונהנים מכל ביס. בתאבון!
Keyword מתכון לגריסים עם פטריות

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים