תפוחי אדמה אפויים בנינג'ה מכינים תוך עשרים דקות. מאז שלהמון אנשים יש נינג'ה אני מקבלת בקשות למתכונים בנינג'ה והשבוע יצא לי לעשות תפוחי אדמה בנינג'ה והחלטתי שזו הזדמנות מצויינת לשתף אתכם.
"אימוש, את בבית? חייב לעבוד קצת בשקט"
"אין בעיה מותק, תבוא"
"יש משהו לאכול?"
"נארגן לך משהו"
"מה תארגני?"
"יש קבבים ואכין לך תפוחי אדמה בנינג'ה"
"אש! אני בדרך"
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
הפעלתי את הנינג'ה על מצב גריל וקודם התחלתי עם הקבבים. שמים את הקבבים קפואים בנינג'ה אין בעיה.
בינתיים הכנתי את תפוחי האדמה, כשאני מכינה תבשילים כמו תפוחי אדמה ברוטב אני משתמשת בכלים חד פעמים לנינג'ה, זה עובד מצויין, הם גם מתבשלים נהדר וגם אחרי זה לא צריך לשטוף את התבנית המרכזית של הנינג'ה.
שמתי את תפוחי האדמה בתבנית, הוספתי את כל התבלינים, עירבבתי והתבנית נכנסה לנינג'ה.
ממליצה בחום, לפתוח את הנינג'ה ולבדוק אחרי כשבע/עשר דקות מה מצב התפוחי אדמה. אני מערבבת אותם ונותנת לנינג'ה להמשיך לעבוד.
מחפשים עוד מתכונים לתפוחי אדמה? בבקשה
מתכונים לתפוחי אדמה
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
מערבבים מדי פעם את תפוחי האדמה
וכשהם מוכנים הם טעימים אש!
הם פריכים מבחוץ ורכים מבפנים ויש לכם טעם כזה כמו של תפוחי אדמה מהמדורה.
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
מבצע מושלם!
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
תפוחי אדמה שמכינים במהירות,
והם נהדרים וטעימים.
תפוחי אדמה אפויים בנינג'ה

תפוחי אדמה אפויים בנינג'ה
סוויט דוליIngredients
- 5 תפוחי אדמה
- 4 כפות שמן
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כף פפריקה אדומה
- 1 כף גריל עוף
- חצי כוס מים
Instructions
- מקלפים את תפוחי האדמה ושוטפים אותם
- מדליקים את הנינג'ה למצב גריל ומחכים שיהיה סימן שאפשר להכניס את האוכל
- בינתיים, חותכים את תפוחי האדמה לרבעים
- שמים את השמן וכל יתר התבלינים ומערבבים הכל ביחד
- שמים בקערה ומתבלים את תפוחי האדמה בכל התבלינים
- כשיש סימן בנינג'ה מכניסים את התבנית עם תפוחי האדמה לנינג'ה אני שמתי על תוכנית אפייה ואין אצלנו זמנים.
- אחרי כחמש דקות, פותחים מערבבים את תפוחי האדמה ומוסיפים את המים
- סוגרים ונותנים לתפוחי האדמה להתבשל
- אפשר לבדוק עוד פעם מה מצבם ולערבב. אצלנו אחרי עשרים דקות היה מוכן.
- כשהם מוכנים פשוט מוציאים ולא מפסיקים לאכול. בתיאבון!
זלזול בקוראים
סעיף 4 – שמים בקערה ומתבלים את תפוחי האדמה בכל התבלינים
סעיף 5 – שמים את השמן וכל יתר התבלינים ומערבבים הכל ביחד
רגע, מה כל יתר התבלינים?
לא תיבלנו את תפוחי האדמה בכל התבלינים בסעיף 4?
וגם, שמים את הנינג'ה על גריל…
כמה חום?
Hi? Med? Low? לנחש לבד?
ניסיתי, יצא לי לא טעים.
אכלנו כמה רבעים וזרקנו לפח
תודה על ההערה, כי טעיתי בסעיפים ונכון. סעיף 5 צריך להיות לפני 4. קודם מערבבים את השמן עם התבלינים ואחרי זה עם תפוחי האדמה. אני לא יודעת איזה נינג'ה יש לך בבית אצלנו אין חום. יש תוכנית. שמים על תוכנית אפייה ועשרים דקות תפוחי האדמה מוכנים. וטעימים. אבל ממש. שיהיה יום טוב.