עוגיות אוזני פיל קרנצ'יות במיוחד, מבצק עלים טעימות וקלות להכנה, שמכינים משלושה מצרכים בלבד, עם שוס היסטרי שעושות אותן קריספיות וקרנצ'יות במיוחד.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
ויש סרטון של דקה שתראו איך מכינים – אוזני פיל ביוטיוב
העוגיות עם השם המצחיק עוגיות אוזני פיל,הן עוגיות שעשויות משלושה מצרכים בלבד. בצק, חמאה וסוכר. הגיס שלי מאוהב בעוגיות האלה וכשנתתי לו לטעום הקרנצ'יות של הביס שמעו בכל חיפה. טעימות אש!
כדי שהעוגיות שלנו יהיו קריספיות וטעימות במיוחד, הכנתי דאבל שכבת סוכר. אחרי שפותחים את הבצק ומורחים חמאה וסוכר, מקפלים לחצי, מרדדים ושוב מורחים חמאה וסוכר. שיהיה טעים במיוחד.
אחרי שהבצק שלנו עם סוכר מגלגלים את הבצק מצד אחד עד האמצע, וצד שני מגלגלים לכיוון הצד המגולגל. ככה יש לנו שתי רולדות צמודות.
בשלב הבא פשוט חותכים את הבצק לפרוסות ומניחים בתבנית האפייה
את העוגיות שלי הכנתי עם הבצק עלים של שימרית ששומרים אותו מצונן במקרר,
לא צריך לחכות שיפשיר וככה תמיד אפשר להכין מתי שרוצים.
אחרי שהכנו את העוגיות, תפזרו עוד שכבת סוכר על העוגיות ולתנור.
הן תופחות, נהדרות וכל ביס קרנצ'י וקריספי במיוחד.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות91
מתכונים לווטצאפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
עוד מתכונים לעוגיות
מתכונים לעוגיות
המנדולינה שתעשה לכם חיים קלים במטבח
עוגיות אוזני פיל ממכרות במיוחד
עוגיות אוזני פיל קרנצ'יות במיוחד

עוגיות אוזני פיל קרנצ'יות במיוחד
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה בצק עלים שימרית
- 1 כוס סוכר חום
- 50 גרם חמאה
Instructions
- מוציאים את הבצק מהעטיפה ומניחים עליו נייר אפייה ומרדדים את הבצק דק דק
- מורחים על הבצק שכבת חמאה, מפזרים סוכר ומהדקים היטב עם היד את הסוכר לבצק
- מקפלים את הבצק לחצי ומרדדים שוב לבצק דק, כדי שהשכבה תהייה יותר קריספית
- מורחים שוב חמאה על הבצק ומפזרים סוכר חום
- מגלגלים צד אחד עד לחצי הבצק ועוצרים. מהצד השני מגלגלים לכוון הצד המגולגל שוב וכך יש לנו שני גלילי בצק
- חותכים פרוסות מהבצק ומניחים על נייר אפיייה את כל העוגיות
- מפזרים על העוגיות המוכנות סיבוב נוסף של סוכר חום
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית לאפייה של 20-25 דקות עד שהעוגיות משחימות
- הסוכר נוזל ויוצר שלוליות קריספיות מסביב לעוגיות מה שמוסיף לטעם הנהדר שלהם
- מוציאים מהתבנית ולא יכולים להתאפק ואוכלים חם! בתיאבון.