מתכון לעוגיות רולדת פרג נמסות בפה, בצק שמכינים משלושה מצרכים בלבד, בצק עוגיות ללא ביצים וללא סוכר. הן מלאות בפרג וטעימות כל כך!
בואו תראו כמה טעים אצלי
האינסטגרם של סוויטדולי
אדון א' שגר עם אמא שלי בבית ההורים, הוא איש נחמד, צלול מאד בדעתו. השבוע כשהגעתי בירכתי אותו ושאלתי אותו מה שלומו, ענה לי
"בלילה אני מחכה לבוקר ובבוקר אני מחכה ללילה"
הלב התכווץ לי ואפילו לא ידעתי מה לענות לו. אז החלטתי לפנק את אדון א' שיהיה לו מתוק והכנתי עוגיות פרג שהן נמסות בפה. אחותי שטעמה מהן אמרה שהן ממש שערורייתיות כמה שהן טעימות.
את הבצק של העוגיות הכנתי משלושה מצרכים בלבד! קמח, נטורינה ומים. אין ביצים, אין סוכר בבצק והבצק יוצא כל כך רך וטעים , הפרג ממלא את הפה, ביס מושלם!
הפעם גם קיצרתי תהליכים והכנתי עם מילוי פרג מקופסה, ויצא טעים אש. אבל אם אתם רוצים להכין פרג לבד בבקשה מתכון למלית פרג למילוי עוגות קלה להכנה
מכינם את הבצק, מרדדים ושמים במקרר, בינתיים מכינים מלית פרג וממלאים איתה את העוגיות.
עוד מתכונים נהדרים לחנוכה תמצאו כאן
מתכונים לחנוכה
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות91
מתכונים לווטצאפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
עוד מתכונים לעוגיות
מתכונים לעוגיות
בואו להתכונן לחנוכה עם משטח אפייה ומערוך לקוראסונים
ותודה רבה לליה ששלחה לנו תמונה וחוות דעתה על הבצק. תודה רבה!
תפזרו על הבצק אבקת סוכר לאחר האפייה
והעוגיות שלכם יהיו מעולות.
מתכון לעוגיות רולדת פרג

מתכון לעוגיות רולדת פרג
סוויט דוליIngredients
- 3 כוסות קמח
- 200 גרם נטורינה
- 3/4 כוס מים
- 2 כוסות ממרח פרג
- 1 כוס אבקת סוכר - לפיזור מעל
Instructions
- שמים במיקסר את הקמח עם הנטורינה ומערבבים
- מוסיפים את המים ומערבבים הכל ביחד
- הבצק הופך להיות עיסה והוא רך ונהדר
- מהדקים את הבצק לקבלת בצק אחיד
- עוטפים בניילון ומעבירים למקרר לחצי שעה
- מוציאים מהמקרר מחלקים לשלושה חלקים
- מרדדים כל חלק בין שני ניירות אפייה לבצק דק
- מורחים ממרח פרג ומגלגלים לרולדה
- מניחים את הרולדה בתבנית אפייה
- מסמנים פסים לאורך הרולדה
- ככה מכינים את כל הרולדות עם הפרג
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגיות
- אופים כארבעים דקות
- מוציאים מפזרים המון אבקת סוכר ויש לכם עוגיות טעימות אש!