תפוחי אדמה עם אפונה ברוטב אדום, תבשיל בסיר אחד, תוספת נהדרת לארוחת צהריים. תפוחי האדמה יוצאים רכים רכים. אצלנו בדרך אפונה אוכלים כמו שהיא, הכוונה ללא רוטב אדום. יש לי שני נכדים שמשוגעים על אפונה וכל פעם אני מכינה את האפונה ויודעת כשהם באים שזה מה שיקבלו.
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
יום אחד שאל אותי החתן שלי אם הכנתי פעם אפונה ברוטב עגבניות.
"ברוטב עגבניות?" נדהמתי, אצלנו אף פעם לא אכלו אפונה עם רוטב עגבניות, והוא סיפר לי שבבית שלהם אכלו תמיד עם רוטב, ואני החלטתי שאני מכינה גם. הוספתי תפוחי אדמה ויצא סיר פצצה!
תפוחי האדמה רכים רכים, האפונה קבלה טעם נהדר, המבוגרים חיסלו והילדים טרפו ובא לציון גואל.
לכבוד ל"ג בעומר תוכלו למצוא עוד מתכונים טעימים כאן
עשרה מתכונים טעימים לל"ג בעומר

מחפשים עוד מתכונים לתפוחי אדמה? בבקשה
מתכונים לתפוחי אדמה
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
תפוחי אדמה עם אפונה ברוטב אדום

תפוחי אדמה עם אפונה ברוטב אדום
סוויט דוליIngredients
- 800 גרם אפונה
- 5 תפוחי אדמה
- 1 בצל
- 4 כפות שמן
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 400 גרם עגבניות מרוסקות
- 100 גרם רסק עגבניות
- 2 כוסות מים
Instructions
- קוצצים בצל לקוביות יוצקים שמן לסיר מוסיפים את הבצל ומטגנים
- מפשירים את האפונה
- קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לריבועים,
- כשהבצל בגוון שחום מוסיפים מים, את רוטב העגבניות המרוסקות עם רסק העגבניות
- מוסיפים מלח ופלפל
- מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה והאפונה מערבבים וביאים לרתיחה
- לאחר שהתבשיל רתח, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה עד שתפוחי האדמה רכים
- תבשיל נהדר! בתיאבון