לביבות תפוחי עץ מתוקות לראש השנה, הן לביבות טעימות כל כך שעושות שמח בפה והפעם הכנתי אותן בשתי גירסאות, גם מטוגנות וגם אפויות!
המטוגנות כמובן יצאו מאד טעימות, את האפויות הכנתי בנינג'ה והן יצאו כמו עוגות קטנות ונהדרות. כמו פנקייקים קטנים ונהדרים שהילדים אצלכם יאהבו מאד.
בואו לראות באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
אפשר לאכול באותו היום ואפשר לשמור במקרר, ואיר זה לחמם ולאכול שוב. אני פיזרתי אבקת סוכר אפשר עם מייפל, לביבות נהדרות לראש השנה.
מערבבים ביחד את כל הרטובים, מוסיפים קמח, מגרדים תפוחים ומערבבים הכל ביחד. ככה נראית הבלילה
לביבות תפוחי עץ עם אבקת סוכר
מעבר לטיגון הכנתי חלק באפיה בנינג'ה, שימנתי תבנית, ארבע כפות בתבנית ולנינג'ה. הבלילה נמרחה על הנייר ונעשתה לנו עוגת תפוחים אפויה
סיבוב נוסף עשיתי על תוכנית גריל וגם יצאו נהדרות
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצ55 כאן- מתכונים לווטצא'פ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
גם המטוגנות שלנו וגם האפויות יצאו נהדר
אפשר כמובן להוסיף סירופ מייפל אם אוהבים או קצפת
אצלנו חיסלו אותם רק עם אבקת סוכר
מחפשים עוד מתכונים לראש השנה? בבקשה
מתכונים לראש השנה
מרסס שמן מקצועי למטבח שלכם
לביבות תפוחי עץ מתוקות לראש השנה
לביבות תפוחי עץ מתוקות לראש השנה
סוויט דוליIngredients
- 2 תפוחים
- 2 ביצים
- 200 מל שמנת חמוצה
- 1 שקית סוכר וניל
- חצי כוס סוכר חום
- 1 כפית קינמון
- 1 כוס קמח רגיל
- 1 כפית אבקת אפייה
- אבקת סוכר לפיזור מעל
Instructions
- מקלפים תפוחים, מגרדים ושמים בקערה, לא סוחטים את התפוחים
- מוסיפים לקערה את הביצים עם השמנת החמוצה, קינמון,סוכר וסוכר וניל ומערבבים
- מערבבים לבלילה אחידה
- מוסיפים את הקמח ואבקת אפייה ומערבבים הכל ביחד
- יוצקים שכבה דקה של שמן למחבת ומחממים
- כשהשמן חם עם כף מעבירים כף-כף וחצי לתבנית ומטגנים
- אחרי מספר דקות הופכים לצד השני עד שהן משחימות
- אחרי הטיגון תשימו על נייר סופג שיספוג את הקלוריות המיותרות
גירסת אפייה
- אני אפיתי בנינג'ה תוכנית אפייה מדליקים לעשר דקות
- משמנים תבנית יוצקים פנימה 4 כפות של תערובת ומכניסים לנינג'ה
- אחרי עשר דקות הלביבות שלנו מוכנות
- אם אין נינג'ה משמנים נייר אפייה מניחים עליו 2 כפות של תערובת
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את הלביבות ואופים כשלושים דקות עד שהן משחימות
- לפני ההגשה מפזרים אבקת סוכר. חג שמח!