מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
עוגת פרג עם שוקולד או בומבות של פרג ושוקולד

עוגת פרג שניתן להכין ממנה גם בומבות של פרג

שתף
הדפסה
עוגת פרג עם שוקולד או בומבות של פרג ושוקולד
מה צריך

6 ביצים
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
3/4 כוס חלב
1 כוס קמח תופח
250 גרם פרג טחון טרי!
1 שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד מריר

סוויט טיפ

כדי שהמטבח לא יתלכלך כולו, לוקחים תבנית תנור ועליה מניחים רשת אפיה.
אחרי ש"בומבות הפרג" מתקררות, טובלים בקערת הגאנש ומניחים על הרשת.
הטיפטופים ילכלכו רק את התבנית ולא צריך להזמין עוזרת(:

מה צריך

6 ביצים
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
3/4 כוס חלב
1 כוס קמח תופח
250 גרם פרג טחון טרי!
1 שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד מריר

סוויט טיפ

כדי שהמטבח לא יתלכלך כולו, לוקחים תבנית תנור ועליה מניחים רשת אפיה.
אחרי ש"בומבות הפרג" מתקררות, טובלים בקערת הגאנש ומניחים על הרשת.
הטיפטופים ילכלכו רק את התבנית ולא צריך להזמין עוזרת(:

עוגת פרג עם שוקולד או בומבות של פרג ושוקולד


ישבתי בקונדיטוריה  עם ש' כשההוא פתאם תקע מבט בחלון, הפסיק אותי ודפק על השמשה.
" אני משתגע על עוגות פרג, אבל לא על העוגה הזאת (זו היתה גוש פרג). סבתא שלי היתה מכינה לי עוגה עם פרג ושוקולד למעלה"
עוגת פרג עם שוקולד. הייתי בשוק.
"אתה צוחק עלי נכון?" שאלתי וישר שלפתי את הנייד עם התמונות של עוגת פרג עם שוקולד וקצפת
"לא עוגת פרג עם שוקולד וקצפת. סבתא רוז'ה היתה מכינה עם שוקולד למעלה, לא עם קצפת"
"טוב-טוב, הבנתי. נבדוק את היכולות שלי מול סבתא רוז'ה".
אז הכנתי עוגת פרג עם שוקולד.
אה-מה-מה, חייבת אילתורים אני.
חלק אפיתי בתבנית סיליקון ויצקתי את השוקולד מעל. אצלנו קראו לזה "בומבות פרג".
הן נעלמות בביס בפה, טעימות, עסיסיות, נהדרות!

מתכונים לעוגות לחצו כאן

עוגת פרג עם שוקולד או בומבות של פרג ושוקולד

נ.ב. אחרי שקבל את העוגה ש' התקשר ואמר שזה  ב-די-יוק  כמו של סבתא רוז'ה .
אבל חייב להגיד את האמת.." הפסקתי לנשום "השוקולד שלך יותר טעים".

עוגת פרג עם שוקולד או בומבות של פרג ושוקולד

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

 

עוגת פרג עם שוקולד או בומבות של פרג ושוקולד

 


סוויט טיפ:
כדי שהמטבח לא יתלכלך כולו, לוקחים תבנית תנור ועליה מניחים רשת אפיה.
אחרי ש"בומבות הפרג" מתקררות, טובלים בקערת הגאנש ומניחים על הרשת.
הטיפטופים ילכלכו רק את התבנית ולא צריך להזמין עוזרת(:

מה צריך?

6 ביצים
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
3/4 כוס חלב
1 כוס קמח תופח
250 גרם פרג טחון טרי!
1 שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד מריר

איך מכינים?

מפרידים את החלבונים והחלמונים ואת החלבונים שמים בקערת מיקסר.
החלבונים מקציפים לקצף חזק. מתחילים במהירות בינונית, עוברים למהירות חזקה ומוסיפים את הסוכר לאט לאט, עד שהקצף מבריק.
בקערה נפרדת לערבב: חלמונים, שמן, חלב.
לצקת בזהירות לקערת החלבונים את תערובת החלמונים ולערבב בתנועות קיפול. לא לפחד שזה נוזלי, רק בבקשה לעבוד לאט!
להוסיף את הקמח והפרג ולהמשיך לערבב בתנועות קיפול.
לצקת לתבנית 24 או – לבנית סיליקון בצורת חצי עיגול- ולאפות בחום של 180 מעלות כ-50 דקות.

 בינתיים,
להרתיחה השמנת המתוקה.
לאחר שרתחה, להוסיף השוקולד פנימה. להניח לזה כעשרים דקות.
לצפות את העוגה.

משנכנס אדר מרבין בשמחה!

שקופית3

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?