מתכון לסלט מנגולד מבושל

מתכון לסלט מנגולד מבושל טעים ואפשר להגיש חם או קר

שתף
הדפסה
מתכון לסלט מנגולד מבושל
מה צריך

10 עלי מנגולד
4 כפות שמן זית
4 שיני שום
מלח
פלפל שחור
חצי כף פפריקה אדומה

מה צריך

10 עלי מנגולד
4 כפות שמן זית
4 שיני שום
מלח
פלפל שחור
חצי כף פפריקה אדומה

מתכון לסלט מנגולד מבושל

מתכון לסלט מנגולד מבושל, סלט קל הכנה וטעים כל כך, אפשר להגיש אותו חם או קר ואנחנו היוונים משוגעים על מנגולד ולכן הסלט הזה פשוט נהדר. מכינים את הסלט בקלות ובמהירות והוא יתאים לכם מאד לשולחן החג.

 בואו לאינסטגרם שלי טעים שם –
האינסטגרם של סוויטדולי

את סלט המנגולד מאד קל להכין. השבוע התארחנו אצל חברתי והיא סיפרה לי שאצלהם, המרוקאים בפסח זהו סלט על השולחן, האמת לא הכרתי את הסלט הזה לפני וחשבתי לעצמי איך אצלנו בבית לא ראיתי את הסלט הזה, אז מיד ביקשתי מתכון ורצתי להכין.

הכי חשוב לשטוף את העלים היטב. משתמשים גם בחלק הלבן למטה. מכיוון שאחרי שמאדים את עלי המנגולד הנפח שלהם קטן, הכנתי את הסלט עם 10 עלי מנגולד. גם עם 10 עלי מנגולד התוצאה לא היתה רבה, אז אם אתם מתכננים לארח עם הסלט, אל  תגידו לא הזהרתי אתכם, תכינו כמות כפולה.

 

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 82– מתכונים לווטצ'אפ

מתכון לסלט מנגולד מבושל

 

עוד מתכונים לפסח תמצאו כאן
מתכונים לפסח

 

סכו"ם חדש לקראת פסח הגיע לחנות

מחפשים עוד מתכונים לסלטים לפסח? בבקשה
סלטים לפסח

מתכון לסלט מנגולד מבושל

מתכון לסלט מנגולד מבושל

 

מתכון לסלט מנגולד מבושל

סוויט דולי
מתכון לסלט מנגולד מבושל שאפשר להגיש חם או קר
Prep Time 20 minutes
Cook Time 40 minutes
Total Time 1 hour
Course סלטים לפסח
Cuisine מטבח ים תיכוני

Ingredients
  

  • 10 עלי מנגולד
  • 4 כפות שמן
  • 5 שיני שום כתושות
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • חצי כף פפריקה אדומה
  • חצי כפית כורכום - לא חייב

Instructions
 

  • שוטפים את עלי המנגולד היטב וקוצצים אותם דק דק, כולל החלק הלבן
  • יוצקים שמן לסיר, מוסיפים את עלי המנגולד
  • ומאדים את עלי המנגולד דקות ארוכות תוך כדי ערבוב עד שהמנגולד מאבדים מנפחם
  • מוסיפים את המלח, הפלפל השחור, השום הכתוש, הפפריקה והכורכום לעלים ומערבבים הכל ביחד
  • מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כעשרים דקות עד שהסלט ממש רך
  • מגישים חם או קר
Keyword מתכון לסלט מנגולד מבושל

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים