תפוחי אדמה בתנור עם פרמז'ן המתכון ששרף את הרשת עם מיליוני צפיות, תפוחי אדמה שמכינים בעשר דקות והם טעימים אש!
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
אין כמו הלהיטים ההיסטריים שרצים בטיק-טוק בשביל להדליק אותי ולהכין את המתכון. הטריק של הכנת תפוחי האדמה, מפזרים על תבנית שמן וגבינת פרמזן ומניחים את תפוחי האדמה על התבנית. בעת האפייה הפרמז'ן נדבק לתפוחי האדמה והם נהפכים לקריספים ונהדרים.
אני הוספתי לתפוחי האדמה קצת בזליקום ואורגנו יבשים וזה בהחלט הקפיץ את טעם תפוחי האדמה.
הכנתי לכם סרטון קצר שתראו איך בדיוק מכינים
הטריק פשוט, יוצקים שמן לתבנית, מוסיפים פרמז'ן מגורד, אני הוספתי מלח ותבלינים, חותכים את תפוחי האדמה באמצע ולתנור. חצי שעה אפילו פחות ויש לכם תפוחי אדמה אש!
מחפשים עוד מתכונים לתפוחי אדמה? בבקשה
מתכונים לתפוחי אדמה
הופכים את תפוחי האדמה והפרמז'ן נדבק לתפוחי האדמה ויוצר שכבה קריספית וקראנצ'ית נהדרת
ועם כל התבלינים תפוחי האדמה בטעם מושלם.
עוד מתכונים לשבועות תמצאו כאן
מתכונים לשבועות
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
הטריק הוא נהדר, אבל כשפתחתי את הבלוג הכנתי בדיוק באותה צורה תפוחי אדמה אבל בלי פרמז'ן שנהפכו גם ללהיט היסטרי. אז בבקשה לכל האנשים שמעדיפים "פרווה" בבקשה
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
כל פעם אחרי השימוש למדיח ויצאה מבריקה! ממליצה בחום
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
תפוחי אדמה בתנור עם פרמז'ן

תפוחי אדמה בתנור עם פרמז'ן
סוויט דוליIngredients
- 10 תפוחי אדמה
- רבע כוס שמן
- 50 גרם פרמז'ן מגורד
- חצי כפית מלח
- רבע כפית אורגנו יבש
- רבע כפית בזיליקום יבש
Instructions
- לתבנית יוצקים שמן, מפזרים את הפרמז'ן
- מפזרים את המלח והתבלינים ומערבבים הכל ביחד
- חוצים את תפוחי האדמה לחצי ומפזרים בתבנית כשהחלק החתוך כלפי מטה
- מורחים על תפוחי האדמה שמן זית
- לתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות מכניסים את תפוחי האדמה
- אופים כשלושים דקות או עד שהם רכים, מוציאים ואוכלים. בתיאבון!
לא צריך חצי בישול לתפוחי האדמה לפני התנור?
אני לא בישלתי ויצאו פריכים וטעימים