בורקס לפסח עם גבינה, בורקס מושלמים לארוחת ערב או לאירוח בחג. הילדים באים, מכינים את הבורקס, סלט ליד, ביצים קשות, ואתם מסודרים. הם נחטפים במהירות, במיוחד כשהם יוצאים מהתנור, הם נהדרים.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
את הבורקס מכינים עם ההמצאה הגאונית של שימרית, בצק עלים כשר לפסח.
הבצק המושלם להכנת בורקס בפסח
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ כל יום זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו83 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
הוספתי לבלילה גבינה צהובה ואם אתם מגישים אותם חמים
הגבינה ממש נמסה בפה
כדי שיהיו לנו המון בורקס מרחתי את הבלילה שלי על כל הבצק
הכנתי מכל הבצק שלוש רולדות.
מגלגלים שני סיבובים וחותכים, באותה שיטה מגלגלים עוד רולדה אחת וחותכים
וככה יש לנו שלוש רולדות ארוכות
תקפידו להדק את הרולדה כדי שהיא לא תפתח,
תנו לה אפילו עוד גלגול כדי שהצד החתוך יהיה ממש מוצמד לבצק.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מסדרים את הבורקס עם הפנים כלפי מעלה, מורחים בביצה ומכניסים לתנור
אל תשכחו להדק את הקצוות של הבצק
תראו את היפים שלנו אחרי שיצאו מהתנור
זה הזמן להגיש אותם!
לא לחכות יומיים ואז להגיש
הם חמים, פריכים ונהדרים.
חלק מהם ישטחו על התבנית וזה בסדר
עוד מתכונים לפסח תמצאו כאן
מתכונים לפסח
ליד הבורקס תכינו סלט, ביצים קשות ויש לכם יופי של ארוחת ערב לאירוח
בורקס לפסח עם גבינה פריכים ונהדרים
בורקס לפסח עם גבינה
הפוסט בשיתוף "שימרית"
בורקס לפסח עם גבינה
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה בצק עלים שימרית כשר לפסח
- 150 גרם גבינה מלוחה מפוררת
- 2 כפות גבינה לבנה 5% או קוטג'
- 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
- 1 ביצה
Instructions
- מערבבים בקערה את כל הגבינות ביחד והביצה לבלילה אחידה
- פותחים את הבצק
- מורחים על כל הבצק את הבלילה של הגבינות והביצה
- מכל הבצק אנחנו נכין שלושה רולדות.
- מתחילים לגלגל את הבצק מלמטה לרולדה, אחרי שני סיבובים, חותכים וממשיכים לגלגל רולדה נוספת.
- מכינים עוד רולדה אחת.
- כל רולדה חותכים לפרוסות
- על נייר אפייה מניחים את הבורקסים עם הצד החתוך כלפי מעלה
- מורחים ביצה טרופה על כל הבורקס
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הבורקס ואופים כעשרים דקות עד שהם משחימים
- מוציאים - ומגישים. נהדרים!


