עוגיות פיסטוק ללא גלוטן כשרות לפסח, שמכינים בעשר דקות, עוגיות נהדרת ונ פ ל א ו ת! אין בהם טיפת גלוטן, הן עם מרקם נהדר ומתפצח למעלה ובפנים רכות, עוגיות נהדרות. מכיוון שהעוגיות פרווה, תוכלו להגיש אותן בסוף ליל הסדר כקינוח – האורחים שלכם יעופו עליהן.
אחרי שהכנתי את העוגיות, שמתי בצלחת והגשתי לאיש שיגיד לי מה דעתו. חזרתי אחרי כמה דקות, העוגיות נעלמו. איך היו העוגיות? שאלתי, הסתכל עלי במבט תמים. "על איזה עוגיות את מדברת?" הבנתי שהעוגיות שוס.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויט
עוגיות כל כך קלות להכנה, אני השתמשתי בפיסטוקים ושקדים וטחנתי הכל ביחד. ככה התחלתי את הכנת העוגיות שלי כשטחנתי ביחד את הסוכר עם הפיסטוקים, השקדים במאסטר סלייסר שלי. 3 לחיצות והכל היה טחון פיקס. אמרתי לעצמי בליבי, למה ללכלך עוד קערה? וככה הוספתי את הביצים פנימה והיידה, עירבבתי הכל ביחד. וישר הכנתי את העוגיות.
את העוגיות שלנו מגלגלים באבקת סוכר ושמים בתבנית, אחת ליד השנייה – ולתנור
תכינו עיגולים קטנים, כי הן מתפשטות קצת בזמן האפייה
בזמן שהעוגיות בתנור, הן מתפשטות לרוחב
והקרום העליון נעשה קריספי כזה מתפצח בפה
ואז כשלוקחים ביס – הללויה!
הן רכות-רכות ונפלאות בטעמן
כשהפיסטוקים והשקדים מתערבבים הכל ביחד
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ כל יום זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו61 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
פה תמצאו המון מתכונים לעוגות ועוגיות לפסח
עוגות ועוגיות לפסח
הן באמת מיוחדות במינן
לעוד מתכונים לפסח לוחצים כאן
מתכונים לפסח
סרטון הדגמה איך עובדים עם המסטר סלייסר
עוגיות פרווה לחלוטין שאפשר להגיש בערב החג כקינוח לשולחן
ליד הקפה או התה
עוגיות פיסטוק ללא גלוטן
עוגיות פיסטוק ללא גלוטן
סוויט דוליIngredients
- 150 גרם פיסטוק לא קלוי
- 150 גרם שקדים טחונים
- חצי כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 ביצה
- 1 חלבון
- 1 כוס אבקת סוכר
Instructions
- טוחנים את הפיסטוקים והשקדים ביחד לתערובת אחידה
- מוסיפים את הסוכר והסוכר וניל ומערבבים
- מוסיפים את הביצה והחלבון ומערבבים לתערובת אחידה
- מכינים קערית עם אבקת סוכר בה נטבול את העוגיות
- יוצרים כדורים קטנים מעבירים לקערה ועוטפים את העוגיות באבקת סוכר
- בתבנית מניחים על נייר אפיה את העוגיות שלנו עם רווחים כי הן יתרחבו בעת האפייה
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות טורבו מכניסים את התבנית
- 10 דקות בדיוק תאפו אותן!
- מוציאים נותנים להן להתקרר ומעבירים לקופסה סגורה. מושלמות!