מתכון לקרקרים לפסח ללא גלוטן

מתכון לקרקרים לפסח ללא גלוטן, טעימים אש!

שתף
הדפסה
מתכון לקרקרים לפסח ללא גלוטן
מה צריך

כוס ורבע קמח תירס דק
100 גרם שומשום
100 גרם גרעיני חמניה
100 גרם גרעיני דלעת
50 גרם זרעי פשתן|
כפית מלח שטוחה
רבע כוס שמן זית
250 מ"ל מים
מפזרים מעל – גרגרי מלח גס

מה צריך

כוס ורבע קמח תירס דק
100 גרם שומשום
100 גרם גרעיני חמניה
100 גרם גרעיני דלעת
50 גרם זרעי פשתן|
כפית מלח שטוחה
רבע כוס שמן זית
250 מ"ל מים
מפזרים מעל – גרגרי מלח גס

מתכון לקרקרים לפסח ללא גלוטן

מתכון לקרקרים לפסח ללא גלוטן ללא טיפת סוכר, טבעוניים לגמרי וטעימים אש! שוברים אותם ככה קטנים ואוכלים אותם עם כל מה שאוהבים בפסח, אפשר עם גבינה, אפשר עם ירקות, קרקרים נהדרים!

בואו לראות באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי

הכנתי לכם גם סרטון שלב אחרי שלב איך הכנתי את הקרקרים

 

את המתכון קבלתי מהחמה השבדית שלי והוא פשוט להיט אצלנו. תודה שוב אנט על מתכון נהדר. השוס בהכנה, בשיטת סוויט דולי, זורקים הכל לקערה ומערבבים. מערבבים מערבבים עד שיש עיסה אחידה ואז משטחים על התבנית.  כשאתם משטחים על התבנית, חשוב מאד שהשכבה תהייה מאד דקה, זה השוס בקרקרים האלה, שהם דקים וטעימים.

אנט בסבלנות אין קץ משטחת את הבלילה על תבנית תנור שתהייה דקה דקה

מתכון לקרקרים לפסח ללא גלוטן

 

אני מצאתי שיטה נהדרת לרידוד הבלילה לשכבה דקה
תניחו נייר אפייה על הבלילה ועם מערוך תרדדו את הבלילה לשכבה דקה

מתכון לקרקרים לפסח ללא גלוטן

 

האפייה גם נעשית בסבלנות שבדית טיפוסית,
כל פעם אנט ממליצה לאחר שעה להוציא את הקרקרים מהתנור, לשבור את הקצוות ולהכניס שוב לתנור לאפייה.
ככה שוברים את הקרקרים ואופים עד שמגיעים למרכז וכל הקרקרים ממש יבשים

מתכון לקרקרים לפסח ללא גלוטן

 

מחפשים עוד מתכונים לפסח?
מתכונים לפסח

 

 

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות91
מתכונים לווטצאפ

 

 

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן  מתכונים למייל

 

מתכון לקרקרים לפסח ללא גלוטן

 

עוד מתכונים ללחם לפסח
מתכונים ללחם ולחמניות לפסח

קרקרים ללא גלוטן, טבעוניים, מושלמים לפסח

מתכון לקרקרים לפסח ללא גלוטן

מתכון לקרקרים לפסח ללא גלוטן

 

 

מתכון לקרקרים לפסח ללא גלוטן

סוויט דולי
מתכון לקרקרים לפסח ללא גלוטן, טבעוניים וקלי הכנה
Prep Time 50 minutes
Cook Time 1 hour 30 minutes
Total Time 2 hours 20 minutes
Course מתכונים לפסח
Cuisine מטבח אירופאי

Ingredients
  

  • 100 גרם שומשום
  • 100 גרם גרעיני דלעת
  • 100 גרם גרעיני חמניה
  • 50 גרם זרעי פשתן
  • 1 ורבע כוס קמח תירס דק
  • 1 כפית מלח
  • רבע כוס שמן זית
  • 250 מל מים

לפזר מעל

  • 1 כף מלח גס

Instructions
 

  • שמים בקערה את כל החומרים היבשים מערבבים ומוסיפים מים
  • מערבבים את העיסה היטב ושמים בצד לעשר דקות שהכל יתגבש היטב
  • חלקו את העיסה לשתיים שיהיה לכם יותר קל
  • על נייר אפייה מעבירים את הבלילה ומשטחים אותה דק דק דק
  • אפשר להעזר בנייר אפייה נוסף ולרדד את הבלילה להיות דקה ממש
  • לתנור שחומם מראש ל - 150 מעלות מכניסים את התבנית
  • אחרי שעה מוציאים, שוברים את הקצוות מסביב ומחזירים לתנור שוב לאפייה,עד שהאמצע של הקרקרים ממש אפוי.
  • ככה מכינים גם את התבנית השנייה
  • שוברים את הקרקרים ושמים בקופסה סגורה, נשמרים נהדר! חג שמח
Keyword מתכון לקרקרים לפסח ללא גלוטן

 


רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים