עוגיות חמאה וניל בעשר דקות הן עוגיות השבת שלכם. עוגיות בטעם וניל נפלאות בטעמן שמכינים את הבצק, מכינים את העוגיות, אופים עשר דקות ואחרי עשרים דקות יש לכם יופי של עוגיות לשבת ושוב תגידו הדולי הזאתי אין עליה!
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו תראו איך הכנתי
האינסטגרם של סוויטדולי
בואו תראו כמה קל להכין
שמים את המצרכים בקערת מיקסר ומערבבים ויש לנו עיסה שהיא לא אחידה ולא הומוגנית
אמה-מה רק תהדקו את הבצק ויהיה לכם יופי של בצק.
לקחתי חתיכת בצק רידדתי בין שני ניירות אפייה וקרצתי עיגולים.
אם קשה לכם אחרי שקרצתם עוגיות אתם בהחלט יכולים לשים את הבצק כחצי שעה במקרר,
אני פשוט המשכתי הלאה והכנתי את העוגיות.
קורצים עוגיות מהבצק ומעבירים לתבנית
תראו את העוגיות המושלמות שלנו
הבצק רך, ולכן כדי שיהיה יותר קל מרימים מנייר האפייה עם קלף ומעבירים לתבנית
העוגיות מוכנות לאחר האפייה
ותראו כמה שהן דקות
עכשיו, חייבת להתוודות, בקבוצת הבצק השלישית נמאס לי מעוגיות השטוחות,
עשיתי רולדה ארוכה וחתכתי עם סכין, יצאה עוגיה קצת שמנמנה, אז מעכתי אותה ושמתי בתבנית.
רואים את ההבדל? היא יותר שמנמנה אבל בטעם – נהדרת!
ועוד טיפ לאפייה, התחלתי עם 180 מעלות והעוגיות השחימו מדי לטעמי,
אז תאפו בבקשה על 160 מעלות – התמונה בצד שמאל –
עשר דקות אפייה ומוציאים.
העוגיות מתקשות גם בחוץ והן נהדרות
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
ורוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו61 כאן- מתכונים לווטצא'פ
מחפשים עוד מתכונים לעוגות שוקולד?
מתכונים לעוגות שוקולד
עוד מתכונים לעוגיות תמצאו כאן
מתכונים לעוגיות
עוגיות חמאה וניל בעשר דקות
עוגיות חמאה וניל בעשר דקות
סוויט דוליIngredients
- 200 גרם חמאה
- 2 שקיות סוכר וניל
- 1 כוס סוכר
- 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
- 1 ביצה
- 2 כוסות קמח רגיל
Instructions
- שמים במיקסר את החמאה עם הסוכר והסוכר וניל ומערבבים לבלילה אחידה
- מוסיפים את הביצה לבלילה ומערבבים
- מוסיפים את אינסטנט פודינג וניל והקמח ומערבבים לבלילה אחידה
- יוצא בצק פירורי וזה בסדר
- לשים את כל הבצק ליחידה אחידה וקורצים עיגולים
- כדי שיהיה יותר קל מרדדים בין שני דפי אפייה כדור בצק למשטח דק
- קורצים עיגולים ומרימים בזהירות את העיגולים מנייר האפייה ומעבירים לתבנית
- אם הבצק רך מדי בעיניכם, אפשר להעביר ל חצי שעה למקרר יהיה בהחלט יותר קל לעבוד איתו
- ממלאים תבנית בעוגיות
- לתנור שחומם מראש ל 160 מעלות מכניסים את תבנית העוגיות ואופים עשר דקות
- מוציאים מהתנור, בטח טועמים כי איך להתאפק אבל נתנים לעוגיות להתקרר כי הן מתקשות בחוץ
- היידה שתהייה שבת שלום!