עוגיות תפוחים פריכות בעשר דקות, עוגיות עם טריק היסטרי לעטיפת התפוחים, ובסוף יש לכם עוגיות עם תפוחים קריספיות ונהדרות, עוגיות תפוחים טבעוניות וגם פרווה מושלמות לאירוח בסוכה.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
כדי שתראו כמה קל להכין ושתבינו איך מכינים הכנתם לכם סרטון הכנה
את העוגיות הנהדרות האלה הכנתי עם בצק פיצה של שימרית. אחרי האפייה הבצק יוצא פריך ונהדר וכל ביס מלא בטעמים
הנה כמה טריקים כדי שהכנת העוגיות תהייה קלה עבורכם.
בגלל גודל הבצק יהיו לכם בסוף 12 עוגיות. כשאתם פותחים את הבצק, תסדרו את עיגולי התפוחים על הבצק, ככה תוכלו לסמן את הריבועים בצורה מדויקת. אחרי שסימנתם, תורידו את התפוחים כדי שיהיה לכם יותר קל.
שלב שני אחרי שעטפתם את התפוח עם סוכר וקינמון
חורצים בצידי הבצק פסים
ככה נוכל לעטוף את התפוח
בבקשה! עוגיית התפוחים שלנו מוכנה
שווה לכם לעלות למעלה לראות את הסרטון בן הדקה כדי שתראו בדיוק איך הכנתי
אחרי שהתפוחים כמעט מוכנים בתנור, הסוכר והקינמון שפיזרנו מעל יוצרים שכבת טופי, בזהירות, תפתחו את התנור, תמרחו את הטופי על התפוחים ותסגרו לאפייה נוספת של חמש דקות. זה יצור קרסט נהדר על התפוחים ויהיו לכם עוגיות משגעות.
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ כל יום?
לחצו83 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
מחפשים מתכונים לסוכות?
לוחצים כאן – מתכונים לסוכות
שילוב חלומי של בצק עם תפוחים מקורמלים – עוגיות פשוט חלום.
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
הן פשוט נהדרות, פריכות, קרנצ'יות ונהדרות
שיהיה חג שמח אהובות ואהובים
עוגיות תפוחים פריכות בעשר דקות
הפוסט בשיתוף "שימרית"
עוגיות תפוחים פריכות בעשר דקות
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה בצק פיצה של שימרית
- 3 תפוחים
- 1 כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 כפית קינמון
- 3 כפות אבקת סוכר
Instructions
- שוטפים את התפוחים וחותכים לפרוסות עגולות
- עם חורצן מוציאים את ליבת התפוח מהאמצע, יוצרים חור באמצע התפוח
- פותחים את הבצק ומרדדים אותו
- מסדרים 12 פרוסות תפוחים על הבצק בצורה מסודרת
- 3 תפוחים בכל שורה, 4 שורות לאורך הבצק
- חותכים פסים לאורך ולרוחב שעל כל ריבוע בצק יהיה תפוח
- אחרי החיתוך מורידים את התפוחים ככה יהיה לכם יותר קל לעבוד
- בקערה מערבבים את הסוכר עם הסוכר וניל והקינמון הכל ביחד
- טובלים כל עיגול תפוחים בתערובת הסוכר והקינמון בנדיבות
- מניחים על כל ריבוע בצק עיגול תפוח
- קורצים בארבע פינות התפוח חריצים קטנים ואת הפינות של הבצק מקפלים לתוך התפוח
- יש לכם תפוח עטוף בבצק
- ככה מכינים את כל עיגולי התפוחים
- מעבירים את התפוחים עם הבצק לתבנית אפייה
- מורחים על התפוחים מעט מים ומפזרים את שאריות הסוכר והקינמון על התפוחים
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית עם התפוחים
- אופים כעשרים דקות. בזמן שהתפוחים בתנור הם מגירים נוזלים והטופי נוזל על נייר האפייה
- פותחים את התנור בזהירות, עם מברשת טובלים בטופי ומורחים על התפוחים
- הבצק לא משחים אבל התפוחים משנים את צבעם
- מוציאים את התבנית מהתנור, מפזרים אבקת סוכר ויש לכם עוגיות טעימות אש! חג שמח