קינוח תמרים ושוקולד לראש השנה ללא גלוטן, ללא סוכר, הטרנד ההיסטרי ששרף את הרשת, קינוח ללא אפייה וכמה קל להכין אותו. אם עוד לא הכנתם או הכרתם, זה הזמן שלכם להכין כי הוא טעים אש!
בואו לראות באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
הקינוח ששרף את הרשת מורכב בעצם משלושה מצרכים. מדובר על תמרים שמגלענים אותם ומשטחים אותם על משטח העבודה. לוחצים אותם מעט שיהיו שטוחים והיידה מפה מתחילה החגיגה. יוצקים על התמרים ממרחים שאוהבים.
אני הכנתי עם שוקולד מריר, טחינה וחמאה. אתם יכולים לשים כל ממרח שאתם אוהבים ולהפוך את הקינוח לטבעוני כמובן.
כאמור אני הכנתי עם שוקולד וטחינה, אפשר להוסיף שכבת חמאת בוטנים, אפשר שכבת חמאת שקדים, בקיצור מה שאוהבים. אתם יכולים לשחק עם המרכיבים שלו.
השוס בטרנד לפזר מעל מלח גס כדי שיהיה מלוח ומתוק ביחד. אני העדפתי להכין בלי המלח ופיזרתי מעל שבבי שקדים טחונים.
שוב, מה שאתם אוהבים, אפשר מלח גס, אפשר שבבי בוטנים, כל אחד מה שהוא אוהב
חד משמעית זה שוס. קל הכנה
כי שמים הכל במקרר חצי שעה-שעה והיידה חותכים וזה מוכן
.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצ55 כאן- מתכונים לווטצא'פ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מחפשים עוד מתכונים לראש השנה? בבקשה
מתכונים לראש השנה
סט תבניות ורוד מבית ארקוסטיל לכבוד החג
מודיעה לכם מראש – זה טעים אש!
קינוח תמרים ושוקולד לראש השנה
קינוח תמרים ושוקולד לראש השנה
סוויט דוליIngredients
- 10 תמרים מגולענים
- 100 גרם שוקולד מריר
- 2 כפות טחינה גולמית
- 50 גרם חמאה
- 1 כף פירורי שקדים
- רבע כפית מלח גס
Instructions
- מוציאים את החרצנים מהתמרים ומניחים על משטח עבודה
- מועכים מעט את התמרים שיהיה במשטח אחיד
- ממיסים במיקרו את השוקולד עם החמאה והטחינה
- מוציאים מהמיקרו ומערבבים לבלילה אחידה
- יוצקים את הבלילה על התמרים ומשטחים את השוקולד
- מפזרים מעל פירורי שקדים ומעט מלח גס
- מעבירים למקרר לחצי שעה שיתקרר
- מוציאים, חותכים נותנים ביס ואומרים - חג שמח וטעים!