מרק דלעת עדשים וג'ינג'ר הכנתי לכבוד סדנת ניקוי הסתיו, לחיזוק המערכת החיסונית שלנו. הסתיו נחשב כתקופה חשובה לניקוי, תקופה שבה הגוף מכין את עצמו לחורף המתקרב. כחלק מהטבע, אנחנו צריכים לנקות מעלינו את המיותר למען שמירה על החיוני.
לפני החגים, קיימנו סדנת ניקוי רעלים והורדה במשקל שנחלה הצלחה עצומה. הבנות ירדו במשקל והיתה בקשה להמשיך בתוכנית.
בואו לאינסטגרם שלי טעים שם –
האינסטגרם של סוויטדולי
תקופת החגים נכנסה וזה לא היה זמן מתאים. החגים עומדים להסתיים, הסתיו תכף מגיע ועכשיו וזה זמן מצויין לסדנת סתיו לניקוי וחיזוק המערכת החיסונית לקראת החורף.
מרק דלעת עדשים וג'ינג'ר, הוא מרק טבעוני, סמיך וטעים אש!
שמים את הירקות שלנו בסיר ומבשלים
הסלט שלנו מכיל דלעת, סלרי, עדשים, בצל ותבלינים.
בתהליך ניקוי סתיו, אנו אוכלים מזון ״נקי״, קרוב לטבע, עשיר בסיסים תזונתיים, מינרליים, וויטמינים.
נשלב כל אלו עם מזונות קלים לעיכול הבריאים לגופינו ומטיבים עמו.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן95– מתכונים לווטצ'אפ
אחרי שהמרק מוכן, עם בלנדר מוט ניתן לטחון את כל המרק. ככה המרק שלנו נראה בסוף הבישול
מחפשים עוד מתכונים למרקים?
מתכונים למרקים
עוד מתכונים דיאטטים תמצאו כאן
מתכונים דיאטיים – דיאט דולי
אני פחות אוהבת את המרק בצורת מחית אלא שהירקות יהיו בו יותר מורגשים. לכן, אני מוציאה מהסיר שתי כוסות מלאות בירקות ובעדשים כמובן ושומרת בצד. טוחנת את כל המרק למחית, ובסוף מוסיפה את שתי הכוסיות לסיר ומערבבת הכל ביחד. ככה המרק שלי פחות טחון ואני מרגישה את הירקות יותר. אתם תבחרו אם לטחון את המרק כולו או להשאיר את חלקו עם הירקות, כמו שאני עושה.
סדנה לחיזוק המערכת החיסונית לקראת החורף
סדנת ניקוי סתיו
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דול
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
הנה המרק שלי מעורבב עם הירקות הלא טחונים
מרק דלעת עדשים וג'ינג'ר
מרק דלעת עדשים וג'ינג'ר
סוויט דוליIngredients
- 3 כוסות קוביות דלעת
- 3 בצלים
- 4 גזרים
- 1 כוס עדשים כתומות
- 1 ראש סלרי
- 3 גבעולי סלרי עם העלים
- 1 כף ג'ינג'ר טרי טחון
- 2 כפוץ שמן זית
- 5 כוסות מים
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- חצי כפית קינמון
Instructions
- יוצקים שמן לסיר, חותכים את הבצל לקוביות ומוסיפים לשמן
- מאדים את הבצל כחמש דקות
- מוסיפים קוביות גזר, דלעת, סלרי וג'ינג'ר ומטגנים עוד כמה דקות
- מוסיפים את קוביות הדלעת ומאדים הכל ביחד
- מוסיפים את העדשים ומערבבים
- יוצקים את המים לסיר, מוסיפים תבלינים ומביאים לרתיחה
- מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כארבעים דקות עד שהירקות רכים
- כשהמרק מוכן, אפשר לטחון הכל בבלנדר מוט או להוציא שתי כוסות לטחון את המרק ובסוף להוסיף את 2 הכוסות למרק הטחון
- מעטרים בנבטי חמניה או פטרוזיליה קצוצה. בתיאבון.