מרק דלעת עדשים וג'ינג'ר

מרק דלעת עדשים וג'ינג'ר לסדנת הסתיו לחיזוק המערכת החיסונית

שתף
הדפסה
מרק דלעת עדשים וג'ינג'ר
מה צריך

3 כוסות קוביות דלעת
3 בצלים
3 גזרים
ראש סלרי
3 גבעולי סלרי עם העלים
1 כף ג'ינג'ר טרי
1 כוס עדשים כתומות
2 כפות שמן זית
5 כוסות מים
מלח ופלפל שחור
חצי כפית קינמון

מה צריך

3 כוסות קוביות דלעת
3 בצלים
3 גזרים
ראש סלרי
3 גבעולי סלרי עם העלים
1 כף ג'ינג'ר טרי
1 כוס עדשים כתומות
2 כפות שמן זית
5 כוסות מים
מלח ופלפל שחור
חצי כפית קינמון

מרק דלעת עדשים וג'ינג'ר

מרק דלעת עדשים וג'ינג'ר הכנתי לכבוד סדנת ניקוי הסתיו, לחיזוק המערכת החיסונית שלנו. הסתיו נחשב כתקופה חשובה לניקוי, תקופה שבה הגוף מכין את עצמו לחורף המתקרב. כחלק מהטבע, אנחנו צריכים לנקות מעלינו את המיותר למען שמירה על החיוני.

לפני החגים, קיימנו סדנת ניקוי רעלים והורדה במשקל שנחלה הצלחה עצומה. הבנות ירדו במשקל והיתה בקשה להמשיך בתוכנית.

 בואו לאינסטגרם שלי טעים שם –
האינסטגרם של סוויטדולי

תקופת החגים נכנסה וזה לא היה זמן מתאים. החגים עומדים להסתיים, הסתיו תכף מגיע ועכשיו וזה זמן מצויין לסדנת סתיו לניקוי וחיזוק המערכת החיסונית לקראת החורף.

מרק דלעת עדשים וג'ינג'ר, הוא מרק טבעוני, סמיך וטעים אש!

שמים את הירקות שלנו בסיר ומבשלים

מרק דלעת עדשים וג'ינג'ר

 

הסלט שלנו מכיל דלעת, סלרי, עדשים, בצל ותבלינים.

בתהליך ניקוי סתיו, אנו אוכלים מזון ״נקי״, קרוב לטבע, עשיר בסיסים תזונתיים, מינרליים, וויטמינים.
נשלב כל אלו עם מזונות קלים לעיכול הבריאים לגופינו ומטיבים עמו.

מרק דלעת עדשים וג'ינג'ר

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן95– מתכונים לווטצ'אפ

אחרי שהמרק מוכן, עם בלנדר מוט ניתן לטחון את כל המרק. ככה המרק שלנו נראה בסוף הבישול

מרק דלעת עדשים וג'ינג'ר

מחפשים עוד מתכונים למרקים?
מתכונים למרקים

עוד מתכונים דיאטטים תמצאו כאן
מתכונים דיאטיים – דיאט דולי

 

אני פחות אוהבת את המרק בצורת מחית אלא שהירקות יהיו בו יותר מורגשים. לכן, אני מוציאה מהסיר שתי כוסות מלאות בירקות ובעדשים כמובן ושומרת בצד. טוחנת את כל המרק למחית, ובסוף מוסיפה את שתי הכוסיות לסיר ומערבבת הכל ביחד. ככה המרק שלי פחות טחון ואני מרגישה את הירקות יותר. אתם תבחרו אם לטחון את המרק כולו או להשאיר את חלקו עם הירקות, כמו שאני עושה.

מרק דלעת עדשים וג'ינג'ר

סדנה לחיזוק המערכת החיסונית לקראת החורף

480.00
לפרטים ורכישה לחצו כאן
סדנת ניקוי סתיו

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דול

 

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

 

הנה המרק שלי מעורבב עם הירקות הלא טחונים

מרק דלעת עדשים וג'ינג'ר

מרק דלעת עדשים וג'ינג'ר

 

 

מרק דלעת עדשים וג'ינג'ר

סוויט דולי
מרק דלעת עדשים וג'ינג'ר סמיך וטעים
Prep Time 30 minutes
Cook Time 50 minutes
Total Time 1 hour 20 minutes
Course מתכונים למרקים
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 3 כוסות קוביות דלעת
  • 3 בצלים
  • 4 גזרים
  • 1 כוס עדשים כתומות
  • 1 ראש סלרי
  • 3 גבעולי סלרי עם העלים
  • 1 כף ג'ינג'ר טרי טחון
  • 2 כפוץ שמן זית
  • 5 כוסות מים
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • חצי כפית קינמון

Instructions
 

  • יוצקים שמן לסיר, חותכים את הבצל לקוביות ומוסיפים לשמן
  • מאדים את הבצל כחמש דקות
  • מוסיפים קוביות גזר, דלעת, סלרי וג'ינג'ר ומטגנים עוד כמה דקות
  • מוסיפים את קוביות הדלעת ומאדים הכל ביחד
  • מוסיפים את העדשים ומערבבים
  • יוצקים את המים לסיר, מוסיפים תבלינים ומביאים לרתיחה
  • מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כארבעים דקות עד שהירקות רכים
  • כשהמרק מוכן, אפשר לטחון הכל בבלנדר מוט או להוציא שתי כוסות לטחון את המרק ובסוף להוסיף את 2 הכוסות למרק הטחון
  • מעטרים בנבטי חמניה או פטרוזיליה קצוצה. בתיאבון.
Keyword מרק דלעת עדשים וג'ינג'ר

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים