לביבות אטריות וגבינה מתוקות בעשר דקות הן לביבות בטעם של פעם, נוסטלגיות ונהדרות. הכל התחיל כשקבלתי טלפון לקחת את הנכד מבית הספר כי "כואבת לו הבטן". בדרך שאלתי אותו מה הוא מעדיף לאכול לצהריים, מרק עוף? שנלך לקנות שקדי מרק? אמר לי המתוק שהוא לא אוהב שקדי מרק והוא מעדיף אטריות, דקות כאלה.
עוד מתכונים לחנוכה כאן
מתכונים לחנוכה
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
פייי איך התרגשתי. אני משתגעת על האטריות הדקות האלה. אטריות של פעם דקות ונהדרות, הן באמת מושלמות למרק. אחרי שהכנתי לו את האטריות והוא אכל מהן אולי שתי כפות נשארתי עם כל האטריות שהכנתי, ונזכרתי שפעם כשהייתי קטנה, אמא שלי היתה מכינה לביבות מתוקות מאטריות, אז החלטתי לנסות. יצאו נפלאות. היתרון העצום של הלביבות האלה, מעבר למתיקות הנוסטלגית, זה קלות ההכנה שלהן. מערבבים הכל בקערית והיידה למחבת. פיזרתי עליהן אבקת סוכר שחיש קל נעלמה, כי הלביבות היו חמות. אני טיגנתי את הלביבות עם תרסיס שמן אבל בקלות גם אפשר לאפות אותן. הן יהיו מושלמות לארוחת ערב
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מחפשים לביבות קרנצ'יות ונהדרות מלוחות? הכנתי בזמנו לביבות ספגטי עם גבינה אתם חייבים לנסות.
מתכונים נוספים ללביבות תמצאו כאן
מתכונים ללביבות
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
לביבות אטריות וגבינה מתוקות בעשר דקות


לביבות אטריות וגבינה מתוקות בעשר דקות
סוויט דוליIngredients
- 1 כוס אטריות דקות מבושלות
- 1 כף גבינה 5%
- 1 ביצה
- 2 כפות סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- רבע כפית קינמון
- 2 כפות קמח
- תרסיס שמן לטיגון
- 2 כפות אבקת סוכר לבזוק מעל
Instructions
- שמים בקערה את כל המצרכים ביחד
- שמים את האטריות, מוסיפים גבינה, ביצה, סוכר קינמון מערבבים ובסוף מוסיפים קמח ומערבבים לבלילה אחידה
- מחממים מחבת עם תרסיס שמן ועם כף מעבירים כל פעם לבלילה כף מהבלילה
- מטגנים אותה קלות מצד אחד, הופכים ומטגנים שוב מצד שני
- מורידים מהמחבת מפזרים אבקת סוכר ואוכלים. חם. זה נהדר.
גירסת אפייה
- מחממים תנור ל 180 מעלות.
- מניחים נייר אפייה ומשמנים אותו, שמים על נייר האפייה כף מהבלילה
- אופים כעשרים דקות, הופכים ונותנים ללביבות אפייה נוספת.
- מוציאים, בוזקים אבקת סוכר, חג שמח!