נתחי סינטה ברוטב אסייתי עם ירקות תכינו בעשרים דקות. מתכון קל הכנה של נתחי אנטריקוט עם ירקות, מנה אסייתית נפלאה כמו במסעדה.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
היתרון של המנה הזו, ההכנה המהירה בגלל נתחי הסינטה. סינטה זהו נתח בשר בקר שמספרו 11 אצל הקצב. מדובר בבשר שמצויין לצלייה מהירה, והוא אחד הנפוצים והאהובים עלינו.
אפשר להשתמש בצורות שונות לעבודה עם הסינטה. אפשר לצלות אותו בווק, אפשר על מחבת פסים וכמובן גם על גחלים.
הפעם בחרתי להכין עם נתחי סינטה ברוטב אסייתי עם ירקות, מנה שמכינים בעשרים דקות והיא נהדרת ונפלאה לכל ארוחה.
אם אתם הולכים לקצב, תבקשו שיחתוך לכם את הסינטה לפרוסות ארוכות וככה חצי מהעבודה כבר מוכנה. אני הוספתי למנה ירקות שהיו במקרר כמו פטריות, קישואים, גזר. תבחרו איזה ירק שאתם אוהבים והיידה לכו על זה.
מחפשים עוד מתכונים סינים או אסייתים?
מתכונים לאוכל סיני ואסייתי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן82– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
נתחי סינטה ברוטב אסייתי עם ירקות
נתחי סינטה ברוטב אסייתי עם ירקות
סוויט דוליIngredients
- 500 גרם נתחי סינטה רצועות
- 4 כפות שמן שומשום
- 1 בצל
- 1 גזר
- 1 קישוא או זוקיני
- 250 גרם פטריות טריות
- רבע כוס סויה
- רבע כוס רוטב צ'ילי חמוץ מתוק
Instructions
- יוצקים שמן למחבת וכשהשמן רותח מעבירים את נתחי הסינטה לצלייה מהירה
- צולים את נתחי הסינטה מכל הצדדים ואחרי שהם מוכנים, מורידים מהאש ומעבירים לקערה
- חותכים את הירקות לפרוסות דקות או גפרורים
- לאותו המחבת מוסיפים את הבצל, מקפיצים דקה
- מוסיפים את כל הירקות למחבת, מוסיפים את רוטב הסויה והצילי ומטגנים את הירקות
- מטגנים שתיים שלוש דקות
- מוסיפים את נתחי הסינטה ומקפיצים הכל ביחד כמה דקות עד שהסינטה סופג את טעמי הרוטב
- אפשר לפזר שומשום, אפשר להכין מנת אורז או נודלס ויש לכם ארוחה טעימה. בתיאבון