לחם קוטג' משלושה מצרכים בלבד, הלחם ששרף את הרשת עם המוני צפיות, החלטתי שאני חייבת לנסות, לבדוק ולראות אם הוא באמת שווה.
בואו לאינסטוש טעים אצלי –
האינסטגרם של סוויטדולי
אפשר להכין את הלחם בקערה ומטרפה, אני בחרתי להכין במיקסר כדי לא להתאמץ.
שמים את הביצים וטורפים אותן היטב, מוסיפים את הקוטג', מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד. העיסה אחרי שכל החומרים התערבבו קצת נדבקת. העברתי את הבלילה לתבנית אפייה, מפזרים שומשום למעלה, אם רוצים. אפשר גם קצח או אפשר לוותר ולתנור לאפייה.
בתנור, הלחם תופח יפה ומשחים. תנו לו להתקרר. קצת קשה להתאפק האמת, אבל התאפקתי. טוב, התקרר, טעמתי. הלחם טעים אין ויכוח.
הלחם, בשביל לחם שמכינים משלושה מצרכים ובעשר דקות, הוא נותן עבודה, אין ספק. למחרת היה קצת דחוס. אני פרסתי את הלחם לפרוסות והקפאתי את יתרת הלחם. תפרסו פרוסות דקות כי הלחם דחוס ביום השני.
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
נשאר לכם קוטג' במקרר? מחפשים ארוחת ערב קלה, בבקשה הפתרון, לחם משלושה מצרכים שמכינים בעשר דקות
קונפיטורת הדובדבנים שלי אהבה את הלחם וגם אני
לחם קוטג' משלושה מצרכים בלבד
לחם קוטג' משלושה מצרכים בלבד
סוויט דוליIngredients
- 500 גרם גבינת קוטג'
- 3 ביצים
- 1 כפית מלח
- 3 כוסות קמח תופח או
- 3 כוסות קמח רגיל + שקית אבקת אפייה
- 1 כפית שומשום
Instructions
- שמים את הביצים, מוסיפים מלח וטורפים אותן היטב
- מוסיפים את הקוטג' ומערבבים
- מוסיפים את הקמח ומערבבים לבלילה אחידה
- הבלילה קצת דביקה וזה בסדר
- משמנים תבנית ושמים את הבלילה בתוכה
- מפזרים על הבלילה שומשום או קצח מה שאתם מעדיפים, אפשר גם בלי
- לתנור שחומם ל 180מעלות מכניסים את הלחם ואופים כארבעים דקות עד שהלחם שחום
- מקררים ונהנים.