עוגת שוקולד בחושה כשרה לפסח העוגה הזו היא ללא ספק, העוגה שלכם לפסח! עוגת שוקולד בחושה, פרווה, רכה, טעימה וחגיגית כל כך, אמא'לה ואבא'לה כמה שהיא יפה!
בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט
עוגת שוקולד בחושה, שמכינים בקערה אחת, בלי הפרדת ביצים, ללא טיפת גלוטן, נהדרת בטעמה. רכה, עסיסית, שוקולדית להפליא, היא תהייה נהדרת לחג.
כדי שתתאים לכולם, הכנתי את העוגה בגרסת פרווה עם נטורינה. היא נהדרת לאפייה והמרקם שלה משגע.
מחפשים עוד מתכונים לפסח?
מתכונים לפסח
כדי שהעוגה תהייה גבוהה וחגיגית אפיתי את העוגה בשתי תבניות 24
אם אתם לא רוצים שתי שכבות אפשר בהחלט להכין בתבנית אחת
אחרי שהעוגות התקררו מקציפים קצפת ומצפים את השכבה הראשונה
על הקצפת מזליפים גאנש
על השכבה הראשונה מניחים את השכבה השנייה של העוגה
מזליפים עוד שכבת קצפת
מקשטים בגאנש ויש לכם עוגה מופלאה לחג
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
היתרון בעוגה הזו – אפשר להכין את העוגות יומיים לפני החג כדי לא להיות בלחץ. שומרים את העוגות במקרר או בחוץ הן נשמרות נהדר. יום לפני הסדר מצפים את העוגה ושמים במקרר. הרכות והעסיסיות של העוגה נשמרת היטב.
היא נחתכת בקלות, היא יפהפייה וטעימה אש!
עוגת שוקולד בחושה, קלה להכנה, כשרה לפסח
הפרסום בשיתוף "שימרית"
עוגת שוקולד בחושה כשרה לפסח

עוגת שוקולד בחושה כשרה לפסח
סוויט דוליIngredients
- 4 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 200 גרם שוקולד מריר
- 200 גרם נטורינה
- 2 כפות ברנדי
- 1.5 כוס וחצי שקדים טחונים
ציפוי העוגה
- 500 מל שמנת מתוקה להקצפה
- 1 כף סוכר
גאנש שוקולד
- 100 גרם שוקולד
- 125 גרם שמנת מתוקה
גירסת פרווה
להשתמש בשמנת צמחית
Instructions
- שמים בקערית את הנטורינה והשוקולד המריר ומעבירים למיקרו
- ממיסים ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה וכהה, מקררים בצד
- שמים בקערת מיקסר את הביצים עם הסוכר והוניל ומקצפים כחמש דקות לקצף בהיר ותפוח
- מוסיפים לקצף הביצים את השוקולד המומס ומערבבים הכל ביחד
- מוסיפים את השקדים הטחונים ומערבבים לבלילה אחידה
- מוסיפים לתערובת את הברנדי ומערבבים
- מכינים שתי תבניות 24 ויוצקים לכל תבנית מחצית מהבלילה
- לתנור טורבו שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את 2 התבניות ואופים כשלושים דקות עד שהעוגות מוכנות
- מוציאים ומקררים את העוגות היטב
- מקצפים קצפת עם סוכר ומכינים את הגאנש. ממיסים את השמנת עם השוקולד לתערובת אחידה
- מניחים שכבת עוגה ומצפים אותה בקצפת, מקשטים בגאנש מעל
- מניחים על שכבת הקצפת את העוגה השנייה ומקשטים גם בקצפת ובגאנש שוקולד
- ניתן להכין את העוגות יומיים לפני החג ולשמור במקרר
- ביום החג או ערב לפני מצפים את העוגות בקצפת ושומרים במקרר
- העוגה נשמרת רכה ועסיסית. חג שמח!